Έρωτας Φυγάς: Πρωταγωνίστρια της σειράς αποκαλύπτει τα spoilers του Β’ Κύκλου

551

Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές και πρωταγωνίστρια της σειράς αποκαλύπτει τα spoilers του Β’ Κύκλου.

Αχ αυτός ο Κύκλος θα μας καθηλώσει!!!

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Για τα νέα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς, το β’ κύκλο, τις εξελίξεις που θα συμβούν σε αυτόν, και το μέλλον της, μίλησε η αγαπημένη μας ηθοποιός, Χρύσα Κλούβα, η τηλεοπτική Βάσω ή… Βασούλα, σε συνέντευξή της στο TiVi24.

Η τηλεοπτική Βάσω μίλησε για τη σχέση της με τη γιαγιά της οικογένειας, την ανάγκη της να βρει τον νέο έρωτα της ζωής της αλλά και τις ανατροπές μεταξύ των «εχθρών» της σειράς. Όλα όσα είπε:

«Θεωρώ πώς ό,τι συμβαίνει στη Βάσω είναι από την απαιδευσιά. Δεν είναι ψημένη από τη ζωή, δεν έχει εφόδια και μένει στην πρώτη σκέψη.

Δεν νομίζω ότι η πρόθεσή της είναι το κουτσομπολιό και το ανακάτεμα, αλλά επειδή είναι λαϊκός άνθρωπος λέει αυτό που της έρχεται. Χωρίς να το σκεφτεί! Ως εκ τούτου, δημιουργεί παρεξηγήσεις. Είναι, όμως, πολύ αυθεντική και τα αισθήματα και οι προθέσεις της είναι αγνά».

«Προσπαθεί να βρει τον άνθρωπό της. Απογοητεύεται, ενθουσιάζεται ξανά. Να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη. Είναι πάντως κορίτσι για σπίτι.

Είναι περισσότερο τολμηρή. Επειδή ξέρει ότι είναι κορίτσι για σπίτι, νιώθει ότι αν δεν γνωρίσει κάποιον και αν δεν βάλει και η ίδια λίγο το χεράκι της, δεν θα της συμβεί ποτέ. Είναι ηθικό κορίτσι. Είχε σοκαριστεί όταν είχε μάθει για τις παράλληλες σχέσεις στο Κιάρι.

Είναι πολύ ηθική και όχι τόσο επιπόλαιη όσο μπορεί να δείχνει. Είναι έντονη η διάθεσή της αν δημιουργήσει οικογένεια και αυτό την κάνει πιο τολμηρή προκειμένου να γνωρίσει κάποια παλικάρια. Πάντως η Βάσω κρατάει το…πολύτιμο γιατί αυτό είναι η τιμή της».

«Η σχέση της με τη γιαγιά είναι ιδιαίτερη και καθορίζει τη Βάσω συναισθηματικά. Θα υπάρχουν εκπλήξεις και ανατροπές σε σχέση με τις δύο αυτές ηρωίδες. Μπορεί στην αρχή η Βάσω να είχε μια γκρίνια που θα την πρόσεχε αλλά τη λατρεύει και της έχει αδυναμία.

Όταν της ανακοινώθηκε η αποκλειστική της φύλαξη πανικοβλήθηκε γιατί η ζωή της θα πήγαινε σε δεύτερη μοίρα και δεν ήταν έτοιμη για αυτό.

Ωστόσο, όταν περνάει χρόνο με τη γιαγιά είναι πλήρως ευχαριστημένη με τα όποια τρωτά σημεία μπορεί να έχει αυτή η σχέση. Η γιαγιά της τα λέει όλα και εκείνη απολαμβάνει τα πειράγματά της.

Τα αντιλαμβάνεται όλα η γιαγιά. Έχει ένστικτο. Καταλαβαίνει πολλά πράγματα πριν ακόμη γίνουν και άλλα που γίνονται. Μάλλον αρχίζει και η Βάσω να ενδιαφέρεται για τον ταχυδρόμο. Για να δούμε αν θα υπάρξει ειδύλλιο.

Είμαι και εγώ περίεργη να δω τι θα γίνει και περιμένω πώς και πώς γιατί η Βάσω θέλει να παντρευτεί. Ποιος θα είναι ο τυχερός άραγε;».

Το μέλλον

«Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν οι ιστορίες και πώς αλληλοεπηρεάζονται. Πώς θα περνάει η Αλεξάνδρα στη φυλακή, πώς θα καταλήξει ο Ιάσωνας και τι θα γίνει με τον Μάρκο και την Ευγενία.

Κατά πόσο μπορεί ο Μάρκος να βοηθήσει την Αλεξάνδρα ξέροντας ότι δεν περνάει καλά αφού έχει κάνει και ο ίδιος φυλακή. Έχουμε τη δίκη της και θα μάθουμε ποιος είναι τελικά αυτός που τη βοηθάει.

Υπάρχουν μεγάλες ανατροπές! Αυτοί που είναι κόντρα, ξαφνικά τα γυρίζει η ζωή και βρίσκονται να παλεύουν για το ίδιο πράγματα. Όλα αυτά θα τα δείτε προσεχώς στον δεύτερο κύκλο».

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ