Έρωτας Φυγάς – Σοκ: Η Ευγενία και ο γιος της πνίγονται στο ποτάμι

4726

Εξελίξεις – σοκ έρχονται στα νέα επεισόδια του Έρωτα Φυγά, ειδικά όσον αφορά την Ευγενία και τον γιο της, μιας και θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα τραγικό συμβάν.

Η ζωή τους θα αλλάξει ριζικά, καθώς ο Μάρκος θα διώξει την Ευγενία από το σπίτι, κρατώντας όμως το γιο του, κάτι που θα την κάνει να καταρρεύσει ψυχολογικά, μιας και το παιδί της σημαίνει τα πάντα για εκείνη.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Οι μέρες θα κυλήσουν πολύ αργά και βασανιστικά για την Ευγενία για αυτό κι θα αναγκαστεί να ζητήσει την βοήθεια της Αλεξάνδρας, η οποία αποφασίζει να της σταθεί και να την ξανασμίξει με τον γιο της, παρά τα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους.

Έτσι, κάποια στιγμή, η Αλεξάνδρα θα πάει στο σπίτι του Μάρκου και θα πάρει τον μικρό για να συναντήσει κρυφά την μητέρα του σε μια αγροτική περιοχή. Όμως, η Ευγενία δεν θα τηρήσει την υπόσχεση της, δηλαδή να τον κρατήσει μονάχα για μερικά λεπτά και αποφασίζει να τον πάρει μαζί της τρέχοντας.

Ξαφνικά, τόσο η Ευγενία όσο κι ο γιος της πέφτουν σε ένα ποτάμι, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια του Έρωτα Φυγά, με αποτέλεσμα να φτάσουν ένα βήμα πριν τον πνιγμό. Τότε η Αλεξάνδρα, χωρίς δεύτερη σκέψη, βουτάει και τους σώσει.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ