Έρωτας Φυγάς Spoiler: Κανείς δεν ξεφεύγει από τον Ιάσονα

1369

Η οργή του ξεχειλίζει, και πλέον ο Ιάσονας στο δεύτερο κύκλο στον Έρωτα Φυγά, δεν θα θυμίζει σε τίποτα τον πράο και ήσυχο ήρωα που γνωρίσαμε από τα πρώτα επεισόδια της αγαπημένης σειράς.

Αντιλαμβανόμενος πως όλα όσα ήξερε ως τώρα είναι ένα ψέμα, αλλάζει ολοκληρωτικά και μετατρέπεται σε έναν σκληρό και αδίστακτο άνδρα, ο οποίος ξεσπά για όλα όσα έχουν συμβεί πάνω στη Μαργέτα και την Αλεξάνδρα.

Κρύβει πολλά, και τα πάντα θα έρθουν στο φως ένα προς ένα, μόλις βγει η Αλεξάνδρα από τη φυλακή.

Ο Ιάσονας εμποδίζει την Αλεξάνδρα να το σκάσει στον Έρωτα Φυγά

Με την επιστροφή της στο σπίτι, η Αλεξάνδρα λαχταρά όσο τίποτα άλλο να δει τα παιδιά της, τα οποία όμως της έχει πάρει μακριά ο Ιάσωνας για να την τιμωρήσει. Σαν να μην φτάνει μόνο αυτό, της ανακοινώνει πως στο σπίτι δεν θα είναι πια η πρώτη κυρία, αλλά θα έχει τ θέση που είχε εξαρχής, αυτή της υπηρέτριας.

Η Αλεξάνδρα υπομένει τα βασανιστήρια του Ιάσονα προκειμένου να δει τα παιδιά της, με την Μαργέτα να βρίσκεται δίπλα τόσο σε εκείνη όσο και στο Μάρκο, από τύψεις για όλο το κακό που της έκανε καταστρέφοντάς της την ζωή.

Μάλιστα θα τους βοηθήσει να το σκάσουν διότι γνωρίζει μέχρι που μπορεί να φτάσει ο γιος της. Οι δυο τους ετοιμάζονται να φύγουν μακριά μαζί με τα παιδιά, όμως τελευταία στιγμή βρίσκουν μπροστά τους τον Ιάσονα να τους κόβει το δρόμο. Η σύγκρουση θα είναι μετωπική…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ