Έρωτας Φυγάς Spoiler: Συνεργοί σε δολοφονία οι Δεμερτζίδες

182

Συνεργοί σε φόνο θα γίνουν οι Δεμερτζίδες, στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Έρωτας Φυγάς”.

Η οικογένεια θα διχαστεί, όταν επισκεφτεί το αρχοντικό ο Κώστας, ο ανιψιός της Μαργέτας.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο νεαρός ζητά την φιλοξενία της θείας του, η οποία δε μπορεί να του αρνηθεί. Μαζί με τον Ιάσονα, βγαίνουν έξω, ξενυχτάνε και ξεπερνούν τα όρια. Ο Κώστας, θα έλεγε κανείς πως είναι κακή επιρροή για όλους.

Ενώ ξεκινά ένα περίεργο ειδύλλιο με την Βάσω, το βλέμμα του τρέχει πίσω από την Ρηνιώ, με αποτέλεσμα το υπηρετικό προσωπικό να διχάζεται. Η Μαργέτα παρατηρεί τις κινήσεις του και τρέμει για τα χειρότερα.

Η φρικτή δολοφονία
Ο Κώστας θα κάνει ένα φρικτό λάθος: Θα βιάσει την Ρηνιώ και θα την παρατήσει αβοήθητη. Για να μη σκάσει αυτή η είδηση σαν κεραυνός και καταστρέψει την καλή φήμη των Δεμερτζίδων, μία λύση υπάρχει, στη σειρά Έρωτας Φυγάς: Να πεθάνει ο Κώστας!

Έτσι, η οικογένεια αναλαμβάνει να εξοντώσει τον ανιψιό που μόνο προβλήματα προκάλεσε στο σπιτικό τους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, Μαργέτα και Ιάσονας γίνονται συνεργοί σε μια δολοφονία που θα σχολιαστεί και θα κόψει την ανάσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Κώστα θα υποδυθεί ο Ευθύμης Γεωργόπουλος, ο οποίος μπαίνει σύντομα στην αγαπημένη μας σειρά.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ