Έρωτας Φυγάς: «Θα επιστρέψεις στα καθήκοντα σου, υπηρέτρια»

591

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα νέα επεισόδια της σειράς «Έρωτας Φυγάς» και ο Ιάσονας θα κάνει πόλεμο στην Αλεξάνδρα όταν εκείνη γυρίσει στο Κιάρι.

Ο Ιάσονας δεν δέχεται πίσω την Αλεξάνδρα ως κυρία του σπιτιού

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Ιάσονας ξεπερνά τον κίνδυνο, μετά τον πυροβολισμό από την Αλεξάνδρα, όπως θα δούμε στη συνέχεια στον «Έρωτα Φυγά» αλλά το μόνο που επιθυμεί πλέον είναι να την δει στη φυλακή για όλη της τη ζωή, μακριά από τα παιδιά της, παρά τις προσπάθειες της Μαργέτας να τον πείσει για το αντίθετο Καθώς συνειδητοποιεί ότι η γυναίκα του ποτέ δεν ένιωσε αγάπη για εκείνον, γίνεται απότομος, απόλυτος και εχθρικός απέναντι της.

Έτσι στη δίκη πηγαίνει και στρέφεται εναντίον της με βαριά λόγια για τη συμπεριφορά της, ενώ λίγες μέρες αργότερα πηγαίνει στην Εισαγγελία και αλλάζει την κατάθεσή του. Η Αλεξάνδρα αποφυλακίζεται τελικά και η Μαργέτα την πηγαίνει στο σπίτι.

Φτάνοντας αναζητά τα παιδιά της αλλά ο Ιάσονας εκνευρισμένος της λέει ότι τα παιδία δεν είναι εκεί, αλλά είναι κάπου μακριά ασφαλή. «Τι νομίζεις, ότι θα γυρίσεις και τα πράγματα θα είναι όπως πριν;» της λέει και συνεχίζει «Θα επιστρέψεις στα καθήκοντα σου. Υπηρέτρια όπως σε γνώριζα πριν σε κάνω κυρία». Όλοι, μαζί και η Μαργέτα μένουν άφωνοι με τη συμπεριφορά του, ενώ η Αλεξάνδρα του απαντά ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα και πηγαίνει στην κουζίνα.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ