Έρωτας Φυγάς: Θρήνος στο σπίτι των Δεμερτζήδων – Πεθαίνει…

357

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα μας περιμένουν στην νέα καθημερινή σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγάς, και οι συγκεκριμένες είναι δυσάρεστες, καθώς βαρύ πένθος αναμένεται να «πέσει» στο σπίτι της οικογένειας Δεμερτζή.

Ήδη στα επόμενα επεισόδια αναμένονται δραματικές εξελίξεις με την δίκη της Αλεξάνδρας να μπαίνει στην τελική ευθεία της, και την Μαργέτα να παίρνει την απόφαση να την στηρίξει, προκαλώντας έτσι την οργή του Ιάσονα. Που θα καταλήξει όλο αυτό;

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Πεθαίνει μέλος της οικογένειας Δεμερτζή στον Έρωτα Φυγά;

Σύμφωνα με τα spoiler, η Μαργέτα θα κάνει στροφή 180 μοιρών, αφήνωντας άφωνους όσους βρίσκονται παρόντες στη δίκη, μαζί με τους προέδρους, τον ειδαγγελέα και τον ίδιο το γιο της. Αποφασίζει να στηρίξει με όλη της την δύναμη την Αλεξάνδρα μιας και έχει μετανιώσει πικρά για ότι έχει συμβεί.

Κατά βάθος γνωρίζει ότι υπεύθυνη για ότι έχει συμβεί είναι η ίδια, και πως εκείνη «όπλισε» το χέρι της Αλεξάνδρας και παραλίγο να χάσει το παιδί της. Ο Ιάσονας όμως ξεσπά και της επιτίθεται, βάζοντάς την στην λίστα των εχθρών του.

Αυτό όμως δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που περιμένει την Μαργέτα. Θα κληθεί να αντιμετωπίσει την μέγιστη απώλεια, όταν η Βάσω την ενημερώσει πως πιθανότατα η γιαγιά Αθηνά να πέθανε…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ