Έρωτας με Διαφορά: Γιατί λατρέψαμε τη νέα σειρά του STAR

125

«Έλα μία νύχτα» και η φωνή της Αλέξιας από τα βάθη της δεκαετίας του ’90 για σχεδόν δύο μήνες διαφήμιζε τη νέα τηλεοπτική σειρά του Star «Έρωτας με διαφορά» ταξιδεύοντας μας σε χρόνια που με όλα αυτά που ζούμε σήμερα μας φαίνονται στη σφαίρα της φαντασίας.

Ο Έρωτας με διαφορά έκανε την πρώτη του εμφάνιση στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την περασμένη Πέμπτη. Το πρωταγωνιστικό δίδυμο – η Φαίη Ξυλά και ο Βασίλης Μίχας – είναι σίγουρα …χάρμα οφθαλμών. Εκείνη υποδύεται τη 40χρονη μητέρα που παλεύει να μεγαλώσει τα τρία της παιδιά και προσπαθεί να μην την καταπιεί η σκληρή καθημερινότητα κι εκείνος τον 24χρονο μπάρμαν που έχει βαρεθεί τις επιπόλαιες σχέσεις.

Έχουμε ανάγκη το παραμύθι
Ένα παραμύθι που σίγουρα έχουμε μεγάλη ανάγκη εν έτη 2021 που οι σχέσεις πλέον είναι εξ αποστάσεως με προστατευτικές μάσκες και rapid test. Προσεγμένη παραγωγή, όμορφη εικόνα υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Αλέξανδρου Πανταζούδη. Μπορεί οι διάλογοι να φαίνονται ολίγον παιδικοί, αφελείς, όμως είναι γεγονός πως η εποχή μας ίσως και να επιζητά την παιδική αθωότητα που τόσο μας έχει λείψει.

Μία τηλεοπτική σειρά που σε μεταφέρει σε μία εποχή που έχουμε απολέσει. Τα νούμερα τηλεθέασης ήταν θριαμβευτικά και σίγουρα θα συνεχίσουν σε ανάλογα επίπεδα.

Έρωτας με Διαφορά: Συνοπτική κριτική για την σειρά του STAR που αγαπήσαμε από το ξεκίνημα
Το παραμύθι «πουλάει» γιατί το έχουμε ανάγκη. Χρειαζόμαστε να ξεφεύγουμε από την σκληρή πραγματικότητα που κάθε μέρα γίνεται και πιο σκοτεινή. Ένας έρωτας βγαλμένος από την εποχή που ονειρευόμασταν χωρίς φόβο και με πολύ πάθος είναι σίγουρα αναζωογονητικός για το σήμερα. Ακόμα και οι όποιες ατέλειες φαντάζουν γοητευτικές και ελκυστικές.

Γιατί στην τελική ανάλυση όλες περιμένουμε τον πρίγκιπα του παραμυθιού κι όλοι θα ήθελαν να είναι ο πρίγκιπας πάνω στο λευκό άλογο. Αυτή ήταν μια μίνι σύνοψη – κριτική για όσα είδαμε στη νέα σειρά του STAR, Έρωτας με Διαφορά, για την οποία θα σας ενημερώνουμε τακτικά για όλες τις εξελίξεις. Μείνετε συντονισμένοι!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ