Έρωτας με Διαφορά: Ο Κωστής γνωρίζει την οικογένεια της Ζέτας

115

Ο Έρωτας με Διαφορά επιστρέφει απόψε (11/2) στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα απολαυστικό νέο επεισόδιο. Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

Τα παιδιά της Ζέτας υποδέχονται τον Κωστή με εκπλήξεις
Η Ζέτα, προκειμένου να μην χάσει τον Κωστή, παίρνει την ριψοκίνδυνη απόφαση να τον συστήσει ανοιχτά στην οικογένειά της, ως σύντροφό της. Εκείνος δέχεται την πρόκληση, αφού είναι φανερά ερωτευμένος μαζί της. Φυσικά, η υποδοχή που του επιφυλάσσουν τα παιδιά και η Μάρω δεν είναι η καλύτερη. Στο νέο επεισόδιο απόψε (11/2) στο Έρωτας με Διαφορά, ο Άρης πιστεύει ότι γρήγορα ο φίλος του θα κουραστεί από αυτήν την κατάσταση και θα χωρίσει με τη Ζέτα. Αλλά, κάνει λάθος.

Ο Κωστής περνάει κάποια βράδια στο σπίτι της Ζέτας και αρχίζει να αναπτύσσει καλύτερες σχέσεις με τα παιδιά. Η Φαίη βρίσκει στο πρόσωπο του Δαμιανού, φίλου της και πελάτη στο ινστιτούτο αισθητικής, έναν απρόσμενο υποστηρικτή για να αγοράσει μαζί του το σπίτι των ονείρων της. Η Πηνελόπη δέχεται παρενόχληση στο σχολείο από τον συμμαθητή της, τον Ερμή. Ο Κωστής θέλει να την υπερασπιστεί, παρά τις αντιρρήσεις της Ζέτας και αυτό δημιουργεί πρόβλημα, μεταξύ τους…

Το τρέιλερ για νέο επεισόδιο Έρωτας με Διαφορά απόψε (11/2)
Πώς θα πάρουν τα παιδιά της Ζέτας τη γνωριμία τους με τον Κωστή; Πώς θα εξελιχθεί η σχέση της Ζέτας με τον Κωστή; Αναμένουμε με αγωνία!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ