ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ – Εξελίξεις: Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο γιος της Άννας

291

Oι ανατροπές στη σειρά «ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ» είναι καθηλωτικές.

Μια μεγάλη αποκάλυψη αναμένεται να κλονίσει την Άννα και να της προκαλέσει μεγάλο σοκ!

Η Άννα κρύβει ένα μεγάλο μυστικό από το παρελθόν της. Ένα μυστικό που το γνωρίζουν ελάχιστοι και πρόκειται για κάτι που συνέβη όταν ήταν μικρή. Η γυναίκα στην εφηβεία της είχε πέσει θύμα βιασμού στο χωριό. Συγκεκριμένα, η ίδια ήταν ανάμεσα στα θύματα του κατά συρροή βιαστή.

Η Άννα κρύβει ένα μεγάλο μυστικό από το παρελθόν της!

Ωστόσο, η Άννα από εκείνο τον βιασμό έμεινε έγκυος. Μία εγκυμοσύνη, όμως, που κανείς δεν ήθελε, και όλοι οι δικοί της προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφή. Την αλήθεια γνωρίζουν μόνο ο Αποστόλης και η Φρόσω, η γυναίκα που τη βοήθησε να γεννήσει. Τότε η Αννα τό­τε έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, αλλά αποφάσισε να μην το μεγαλώσει η ίδια και να το παρατήσει. Επειτα η γυναίκα έφυγε από το χωριό θέλοντας να αφήσει πίσω της για πάντα τις εφιαλτι­κές στιγμές που έζησε εκεί και να ξεκινήσει μια καινούρ­για ζωή.

Ωστόσο, η μοίρα της επιφύλασσε άλλα σχέ­δια. Στη ζωή της μπήκε ξαφνικά ο Δημήτρης με τον οποίο ανέπτυξαν μία ιδιαίτερη σχέση και αποφά­σισε να τον βοηθήσει όταν έμαθε πως είναι άστε­γος. Του έδωσε το σπίτι της για να μείνει αλλά συνέβαλε και στο να ενταχθεί ξανά στην κοινω­νία. Δεν γνωρίζει, όμως, πως ο νεαρός αυτός είναι ο γιος που γέννησε πριν από περίπου 20 χρόνια στο χωριό, διαβάζουμε στο my tv. Όπως θα αποκαλυφθεί στα προσεχή επεισόδια, ο Δημήτρης είναι ο πρωτότοκος γιος της Άννας. Η συγγένεια τους θα μαθευτεί μετέπειτα, καθώς ανοίγει ξανά η υπόθεση των βιασμών και των δο­λοφονιών στο χωριό.

Πηγή: gossip-tv.gr

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ