Έρωτας μετά: Η Ηλέκτρα έκανε την αποκάλυψη που δεν θέλαμε να ακούσουμε

170

Η Ηλέκτρα αποκαλύπτει το τέλος της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του ALPHA

Το τηλεοπτικό κοινό περίμενε με ανυπομονησία την επιστροφή στις τηλεοπτικές του οθόνες των νέων επεισοδίων της επιτυχημένης σειράς του ALPHA «Έρωτας μετά»

Σε συνέντευξή της η Έμιλυ Κολιανδρή στο Tv Κους Κους αποκαλύπτει ότι η σειρά θα μειωθεί καθώς τα αρχικά προγραμματισμένα επεισόδια δεν θα γυριστούν λόγω του κορονοϊού και αποκαλύπτει όμως ποιο θα είναι το τέλος του «Έρωτας μετά»

Τηλεοπτικά, η σειρά επέστρεψε με νέο επεισόδιο. Εχετε ξεκινήσει γυρίσματα;

Ναι, στις 15 Μαΐου μπήκαμε ξανά σε φάση παραγωγής. Υπάρχει μία νέα πραγματικότητα, η ανθρώπινη επαφή υπάρχει αλλά με πιο προσεκτικό τρόπο. Στην αρχή όλο αυτό είναι τρομακτικό, νιώθουμε μουδιασμένοι. Ξέρεις, νιώθουμε ότι από εδώ και στο εξής θα είμαστε επιφυλακτικοί με τους ανθρώπους και αυτό με τρομάζει, με αγχώνει, με φοβίζει.

Πόσα επεισόδια απομένουν να γυρίσετε;
Δεν θα γυριστούν όσα επεισόδια είχαμε συμφωνήσει αρχικά, λόγω της κατάστασης. Οπότε νομίζω ότι μας απομένουν δέκα.

Πώς βίωσες αυτή την τηλεοπτική εμπειρία φέτος;
Είμαι υπερήφανη γι’ αυτή τη σειρά. Το σενάριο είχε την ιδιαιτερότητα της εναλλαγής παρελθόντος και παρόντος. Παρά το ότι κάναμε καθημερινά γυρίσματα, ο τρόπος, η φροντίδα ήταν σαν να κάνουμε εβδομαδιαίο σίριαλ. Αυτό φαίνεται στο αποτέλεσμα και είναι πολύ σημαντικό. Πλέον, δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια όπως στο παρελθόν, οπότε το γεγονός ότι καταφέραμε αυτό το αποτέλεσμα σε αυτή την εποχή είναι σημαντικό. Έχουμε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα με λιγότερα χρήματα, σε λιγότερο χρόνο.

Η άποψή σου γενικότερα για τη μυθοπλασία φέτος;
Φέτος, μπήκε ένας σπόρος για μια διαφορετική αντιμετώπιση της μυθοπλασίας στην τηλεόραση. Τα σίριαλ θυμίζουν παλιές εποχές. Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν πρόχειρα σίριαλ που δεν μπορούσα να τα παρακολουθησω, πόσω μάλλον να συμμετέχω σε αυτά. Το όμορφο ήταν ότι φέτος στις σειρές είδαμε ανθρώπους που δεν συνηθίζουν να κάνουν τηλεόραση. Είδαμε καλούς ηθοποιούς να επιστρέφουν σε σειρές. Η τηλεόραση φέτος αναβαθμίστηκε και ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

Εχεις προτάσεις για την επόμενη σεζόν;
Ότι συζητούσα έγινε πριν από το lockdown, οπότε τώρα έχουν παγώσει όλα. Είμαστε όλοι σε μία αναμονή να δούμε πώς θα βγει αυτή η σεζόν. Νομίζω πως θα αργήσουμε λίγο να μιλήσουμε για μελλοντικά σχέδια.

Θα σε ενδιέφερε το να είσαι ξανά στη μικρή οθόνη;
Ναι, δεν το μετάνιωσα που επέστρεψα, είχα χρόνια να το κάνω. Η φετινή εμπειρία, αν και δύσκολη λόγω των καθημερινών και επίπονων γυρισμάτων, μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Οπότε, υπό ανάλογες συνθήκες, ναι, θα το ξαναέκανα

Σου ταίριαζε και ο ρόλος της Ηλέκτρας, όμως, φέτος…
Δεν με έχει κουράσει ως ηρωίδα, θεωρώ ότι έχει ακόμη άσους στο μανίκι της. Έχει τρωτά στοιχεία που την κάνουν ενδιαφέρουσα: το θέμα με τον αλκοολισμό, τον ρόλο της ως μάνα. Μέχρι και η αξιοπρέπεια με την οποία χειρίστηκε το θέμα του συζύγου της και του έρωτά του με την Αννα την έκαναν διαφορετική και ξεχωριστή. Για το δικό μου ταμπεραμέντο, ο τρόπος που χειρίστηκε τα πράγματα ήταν σουηδικός. Μέσα από όλο αυτό που έζησε, βέβαια, βρήκε πράγματα για την ίδια, βγήκε από τη βολή της, ίσως ήταν και ένα δώρο όλο αυτό που έγινε γιατί αν δεν γινόταν, ίσως δεν θα έφευγε από αυτή τη σχέση.

Εχεις εικόνα για το πώς θα την βρει το φινάλε της σειράς;
Όχι, η Ηλέκτρα μπορεί να είναι με τον Χρήστο αλλά δεν ξέρουμε πώς θα είναι όταν επιστρέψει η Αννα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ