Φλόγα και άνεμος: Ο θάνατος χωρίζει για πάντα Κυβέλη και Παπανδρέου

135

Με τις εξελίξεις να μην σταματούν, συνεχίζεται η ιστορική σειρά της ΕΡΤ “Φλόγα και Άνεμος”, με όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο στενάχωρο γεγονός του θανάτου του Γιώργου Παπανδρέου.

Με κομμένη την ανάσα θα δούμε στο 9ο επεισόδιο της ιστορικής σειράς καθώς από τη μία έρχεται ένα τηλεφώνημα να ταράξει την ζωή της Κυβέλης και όχι μόνο και από την άλλη στο παρελθόν ο Παπανδρέου αναγγέλλει την ίδρυση του Δημοκρατικού κόμματος.

1968

Είναι βράδυ και όλη στο σπίτι της Κυβέλης κοιμούνται και ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο και δεν είναι για καλό. Στο τηλεφώνημα αυτό μαθαίνει η Κυβέλη για τον θάνατο του Γιώργου. Η Κυβέλη μαθαίνει ότι ο Γιώργης «έφυγε».

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Φλόγα και Άνεμος θα τα βρίσκεις εδώ.

Τους συνταγματάρχες δεν βολεύει η συγκυρία, η κηδεία θα συμπέσει με τη δίκη του Παναγούλη. Η Μαργαρίτα με τη Σοφία και τον Γιώργο, τα παιδιά του Ανδρέα, έρχονται. Η Φωτεινή και ο Μιχάλης ετοιμάζονται για τη μεγάλη έξοδο.

Όλοι προετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν τον μεγάλο άντρα που καθόρισε -στο μέτρο που μπορούσε- τη μοίρα της χώρας. Και η οικογένεια και η χούντα. Ο Γιώργης μεταφέρεται στο εκκλησάκι του «Ευαγγελισμού». Ο Γκούβερης βγάζει λόγο και προσπαθούν με κάθε μέσο να εκμεταλλευτούν την ευαισθησία του λαού απέναντι στον πολιτικό ηγέτη.


Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Φλόγα και Άνεμος Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Φλόγα και Άνεμος

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ