ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ – Εξελίξεις: Σανέμ και Τζαν ερωτευμένοι, αλλά μόνοι…

380

Αναλυτικά οι εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου της σειράς ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ

Ο Τζαν και η Σανέμ μπορεί να υποφέρουν ο ένας μακριά από τον άλλο, αλλά τα ψέματα και τα μυστικά που τους χωρίζουν παραμένουν ανάμεσά τους. Η Σανέμ δεν μπορεί να εξηγήσει πότε έχασε το συμβόλαιο, ενώ ο Οσμάν είναι σίγουρος ότι πρόκειται για δουλειά της Λεϊλά.

Ο Εμρέ δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με όσα κάνει, σε αντίθεση με την Αϊλίν που είναι ασυγκράτητη. Μάλιστα, έχει ήδη στο νου της το επόμενο βήμα της, που δεν είναι άλλο από την επιστροφή τους στην εταιρεία!

Ο Εμρέ συνεχίζει να χρησιμοποιεί τη Λεϊλά για να αποκτήσει ξανά το συμφωνητικό της συνεργασίας του με την Αϊλίν, αν και για πρώτη φορά αρχίζει να βλέπει την κοπέλα με άλλο μάτι

Ο Τζαν μπορεί να μην αντέχει να βλέπει τον Φαμπρί, αλλά ξέρει ότι τον χρειάζεται για να σώσει την εταιρεία. Έτσι, δεν μπορεί να αρνηθεί την πρόταση του να οργανώσει ένα πάρτι για όλους τους εργαζόμενους την επομένη.

Πάρτι έκπληξη ετοιμάζουν για το επόμενο βράδυ και ο Οσμάν με την Αϊχάν για τα γενέθλια της Σανέμ. Τα γενέθλια της Σανέμ γίνονται βούτυρο στο ψωμί της Αϊλίν, που βλέπει το σχέδιο της να απογειώνεται!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ