Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

3499

Το νοσοκομείο θα επισκεφτεί η Βασιλική, σε πολύ άσχημη κατάσταση, στην γη της ελιάς. Ενώ η ηρωίδα ετοιμάζεται να γεννήσει και όλοι ανυπομονούν πως και πως, μια αδιαθεσία θα είναι αρκετή για να σκορπίσει ξανά τον τρόμο.

Η Χάιδω τελευταία φοβάται πολύ για την υγεία της νύφης της. Παρόλο που δε το δείχνει, ανησυχεί ιδιαίτερα για τις αδιαθεσίες που παρουσιάζει η Βασιλική. Το άγχος της είναι τεράστιο, με αποτέλεσμα να μη φεύγει από το πλευρό της.

Η Βασιλική παραμένει στο σπίτι του Φίλιππου. Η Αθήνα δε τους χωρούσε πια και το ζευγάρι χρειάζεται βοήθεια. Ο Λυκούργος, η Μαργαρίτα και η Χάιδω κάνουν ό, τι μπορούν για να αισθανθεί άνετα.

Την παίρνουν αγκαλιά, την ηρεμούν, είναι πάντοτε δίπλα της. Μόνο που, μία απότομη κίνηση, στην γη της ελιάς, θα οδηγήσει την Βασιλική στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Φίλιππος θα τρομοκρατηθεί. Η εγκυμοσύνη είναι προχωρημένη κι έχει επηρεάσει σημαντικά, τόσο την ίδια, όσο και το μωρό. Κάποιες μικρές επιπλοκές θα βάλουν σε κίνδυνο τη ζωή της, όμως όλα θα πάνε καλά.

Η Χάιδω δε θα φύγει από κοντά της. Ίσως αυτό το γεγονός να ταρακουνήσει και τους γονείς της, οι οποίοι αρνούνται να πάρουν μέρος σε αυτό το θέατρο του παραλόγου. Δε δέχονται ούτε το εγγόνι τους, ούτε τον γαμπρό.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ