Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης στα χέρια της μαφίας

188

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Μιλτιάδης θα βρεθεί στα χέρια της μαφίας.

Αυτό που θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν τον Σεπτέμβριο είναι ότι, με κίνδυνο να πνιγούν, ο Στάθης και ο Φίλιππος τελικά απεγκλωβίζουν τη Βασιλική και την ανεβάζουν στην επιφάνεια. Όλοι είναι τρομοκρατημένοι, μιας και η κοπέλα έχει χάσει τις αισθήσεις της και δεν αναπνέει.

Ο Στάθης μένει αποσβολωμένος, ο Φίλιππος κλαίει και προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να φέρει στη ζωή την αγαπημένη του, και η Αρετή σπαράζει για την κόρη της. Στη διπλανή βάρκα που βρίσκονται ο Βάιος με την Άννα, είναι και ο Μιλτιάδης, ο οποίος χωρίς να χάσει χρόνο, πηδάει πάνω στη βάρκα που έχει τη Βασιλική και της παρέχει τις πρώτες βοήθειες.

Ο Μιλτιάδης ξέρει να κάνει ΚΑΡΠΑ και αυτό εφαρμόζει στη Βασιλική. Μετά από πολλές προσπάθειες κι εκεί που όλοι νομίζουν ότι την έχασαν, ο Μιλτιάδης δεν τα παρατάει και την επαναφέρει στη ζωή. Η Βασιλική αρχίζει να αναπνέει.

Την πάνε στο νοσοκομείο, όπου πολύ σύντομα ανακτά πλήρως τις δυνάμεις της. Δεν χρειάζεται καν νοσηλεία. Απλά μένει λίγο για προληπτικούς λόγους και αμέσως γυρίζει στο σπίτι της και στο παιδί της. Τόσο ο Φίλιππος όσο και η Βασιλική χρωστάνε πολύ μεγάλη χάρη στον Μιλτιάδη.

Χάρη στον Μιλτιάδη η Βασιλική είναι στη ζωή και αυτό το γεγονός θα παίξει μεγάλο ρόλο στη συνέχεια. Καταρχάς, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι ο άνθρωπος που του έσωσε τη ζωή, είναι ο ίδιος που πριν μερικές μέρες πήγε να την κάψει ζωντανή μαζί με το παιδί της. Αλλά, όπως θα δούμε, και για τον Μιλτιάδη αυτό κάτι σημάνει.

Οι προθέσεις του και η στάση του αλλάζουν απέναντι στους Στεφανέους και παρά τις πιέσεις που θα συνεχίσει να δέχεται από τον αδελφό του για να τους ξεκάνει, εκείνος θα του δηλώσει ότι δεν θέλει να συνεχίσει και δεν ενδιαφέρεται για κανέναν “γδικιωμό”!

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, η οικογένειά του να του γυρίσει την πλάτη και να στραφεί εναντίον του. Και ο αδερφός του, από την δίψα του για εκδίκηση, θα χάσει το μυαλό του, κάτι που θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τον Μιλτιάδη.

_________________________________________________________________

Γη της Ελιάς | Το συγκλονιστικό trailer του γ’ κύκλου

_________________________________________________________________

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ