Γη της Ελιάς: Πρεμιέρα με ανατροπές! Εκτός ελέγχου η Αρετή – Η Χάιδω ομολογεί το φόνο του Βαφέα

3636

Το φινάλε του β’ κύκλου μάς άφησε με πολλά αναπάντητα ερωτήματα, που θα απαντηθούν στα πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν.

Η ομηρία στην έπαυλη του Ισίδωρου εξελίσσεται σε… θρίλερ, η Χάιδω βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, ενώ η αποκάλυψη της αληθινής ταυτότητας του Ορέστη προκαλεί… αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Η Χάιδω ομολογεί το φόνο του Βαφέα

Ο εμπρησμός στο σπίτι της οικογένειας ήταν μόνο η αρχή… Η Χάιδω έχει καταλάβει πως το σκοτεινό παρελθόν της επέστρεψε και δεν θα καταφέρει να ξεφύγει από αυτό. Ξέρει πως αυτοί που πήγαν να κάψουν ζωντανή την ίδια, τη νύφη της και την εγγονή της δεν μπορεί παρά να είναι άνθρωποι του περιβάλλοντος του Βαφέα. Τρομοκρατημένη, αισθάνεται να ζει το απόλυτο αδιέξοδο… Στον Κουράκο δεν τολμά φυσικά να απευθυνθεί, γιατί, αν το κάνει, θα πρέπει να ομολογήσει πως διέπραξε φόνο. Τις νύχτες βασανίζεται από εφιάλτες αλλά και από τύψεις.

Γιατί ο Λυκούργος, ο άνθρωπός της, αγνοεί την αλήθεια. Αναρωτιέται πώς θα αντιδρούσε αν μάθαινε πως έβαψε τα χέρια της με αίμα…Όσο και αν θέλει να το αποφύγει όμως, θα πρέπει να σφίξει τα δόντια και να του μιλήσει με ειλικρίνεια για τον φόνο του Βαφέα. Ειδικά μετά την απόπειρα εναντίον του γιου της, καταλαβαίνει πως δεν έχει άλλη επιλογή… Ο Λυκούργος αρχικά δεν πιστεύει στα αφτιά του. Του φαίνεται αδιανόητο ότι η Χάιδω θα μπορούσε να διαπράξει φόνο. Εκείνη προσπαθεί να του εξηγήσει ότι αυτό συνέβη σε μια πολύ «σκοτεινή» περίοδο — στη ζωή της, όπου έψαχνε τρόπο να εκδικηθεί αυτόν που της I στέρησε την κόρη της.

Αν και αρχικά εξοργίζεται, επειδή τόσο η καιρό η Χάιδω τού έκρυβε την αλήθεια, ο Λυκούργος, που ως δικηγόρος έχει δει πολλά, θα προσπαθήσει να σταθεί στο πλευρό της. Συνειδητοποιεί ότι μόνο ενωμένοι μπορούν να αντιμετωπίσουν τον επικίνδυνο εχθρό που τους… κυκλώνει με στόχο να τους εξοντώσει

Εκτός ελέγχου η Αρετή

Ποιος είδε την Αρετή και δεν τη φοβήθηκε! Μπορεί να ήλπιζε πως μετά τον χωρισμό του από την Ιουλία , ο Στάθης θα ξανασκεφτόταν το ενδεχόμενο της επανασύνδεσής τους, όμως πολύ σύντομα τα όνειρά της θα γκρεμιστούν σαν χάρτινος πύργος. Όταν μάθει ότι ο Στάθης και η Ιουλία απέκτησαν μια κόρη, συνειδητοποιεί πως η σχέση τους πλέον είναι πολύ διαφορετική. Όσα κι αν τους χώριζαν με τον Στάθη, τους ένωναν τα παιδιά τους, τώρα όμως αυτός ο άρρηκτος δεσμός υπάρχει και ανάμεσα στον Στάθη και την Ιουλία.

Η Αρετή αρχικά καταρρέει μόλις μαθαίνει την είδηση. Αισθάνεται πως έχασε κάθε ελπίδα να ξανασμίξει μαζί του. Σύντομα η θλίψη θα δώσει τη θέση της στην οργή και η Αρετή θα ξεσπάσει προς… όλες τις κατευθύνσεις, όπως κάνει κάθε φορά που τα βρίσκει σκούρα.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ