Η Γη της Ελιάς: Ύποπτη η Αθηνά για τη δολοφονία του Δημήτρη

144

Η δολοφονία του Δημήτρη σοκάρει την γη της ελιάς, με την Αθηνά να έρχεται σε φρικτά δύσκολη θέση. Το τηλέφωνο του Κουράκου χτυπά την ημέρα του γάμου της Βασιλικής και του Φίλιππου, με τα κακά νέα να φτάνουν παντού.

Ο Δημήτρης εντοπίζεται άγρια δολοφονημένος, με τους δολοφόνους να αγνοούνται. Οι αρχές χτυπούν τον “συναγερμό” και ξεχύνονται στους δρόμους της Μάνης, για να συλλέξουν στοιχεία.

Η Αθηνά πέφτει από τα σύννεφα, μόλις ακούει τη δολοφονία του “γιου” της, στην γη της ελιάς. Τα πρώτα βλέμματα στρέφονται στην ίδια, προκαλώντας τεράστια έκπληξη στους πρωταγωνιστές.

Πράγματι, η Αθηνά και ο Δημήτρης είχαν έντονους καυγάδες το τελευταίο διάστημα. Ο Αποστόλης και η Αναστασία βρέθηκαν άθελά τους μπροστά στους τσακωμούς τους, βλέποντας με τα μάτια τους μητέρα και γιο να ανταλλάζουν απειλές…

Το γεγονός πως η σχέση τους ήταν έντονη κι εχθρική, φτάνει μέχρι το αστυνομικό τμήμα. Η Αθηνά καλείται να καταθέσει και όλοι δείχνουν καχύποπτοι απέναντί της. Ένας νέος φάκελος ανοίγει στην αστυνομία και η ένταση είναι τεράστια. Θα καταφέρει να γλιτώσει ή ο θάνατος αυτός θα την στιγματίσει;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ