Γκερέκου: Επέστρεψε στα γυρίσματα δυο μήνες μετά το θάνατο του Βοσκόπουλου – Η ανάρτησή της

1255

Η Άντζελα Γκερέκου επέστρεψε στα γυρίσματα της σειράς «Η Γη της Ελιάς» δυο μήνες μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου.

Στις 19 Ιουλίου 2021 η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου είδαν τη ζωή τους να αλλάζει βίαια, τραγικά, με τον θάνατο του πιο αγαπημένου τους προσώπου, του Τόλη Βοσκόπουλου.

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του σπουδαίου καλλιτέχνη, έγινε αμέσως γνωστό ότι η Άντζελα λόγω του πόσο συντετριμμένη νιώθει, σταματά τα γυρίσματα για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» στο ΜΕGΑ.

Σε συνεννόηση πάντα με τον Aντρέα Γεωργίου, η Αντζελα Γκερέκου είχε κάνει μία παύση από τα γυρίσματα. Μάλιστα, με εντολή του Αντρέα Γεωργίου είχαν γίνει τα πάντα ώστε να διευκολυνθεί η ηθοποιός στα σετ των γυρισμάτων.

Πλέον έχει επιστρέψει κανονικά στα γυρίσματα με την ίδια να ανέβαζε την πρώτη φωτογραφία.

«Επιστροφή στα γυρίσματα! 🎬 #gitiselias #newepisodes #Athena #comingsoon #AngelaGerekou @make_it_productions @georgiou82 @megatvcom», έγραψε η ίδια κάτω από τη φωτογραφία.

Η ίδια στο παρελθόν είχε δηλώσει τα εξής τρυφερά λόγια:

«Ο Τόλης είναι ένας άνθρωπος που δεν κλείνεται μέσα σε λέξεις συγκεκριμένες και νομίζω αυτή είναι η μοναδικότητά του. Ο έρωτας δεν αναδύεται, όταν μιλάς για τον άνθρωπο με τον οποίο είσαι μαζί, που αγαπάς, δύσκολα βρίσκεις τις λέξεις. Αυτό το κομμάτι το νιώθεις, δεν μπαίνει μέσα σε καλούπια», σημείωνε τότε η Άντζελα Γκερέκου.

«Κάποια στιγμή το είχα πει στον Τόλη, όταν νιώσεις τόσο έντονα για έναν άνθρωπο, και νομίζω ότι κάτι μοιραίο έχει συμβεί το έχω αισθανθεί, είναι δώρο να μπορείς να συναντήσεις έναν άνθρωπο που σε κάνει να νιώσεις έτσι. Εύχομαι να κρατήσει για πάντα, αλλά κάθε μέρα είναι ένα δώρο».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ