Γυναίκα Χωρίς Όνομα 14/01/20: Η Ιωάννα Θα Χάσει Το Μωρό Της

562

Μια άλλη, όμως, γέννα δεν εξελίσσεται καθόλου ομαλά. Ο λόγος για τον τοκετό της Ιωάννας, η οποία

μετά το ατύχημα που έχει φτάνει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι γιατροί την οδηγούν κατευθείαν στο χειρουργείο. Λίγο μετά, φτάνει αναστατωμένος στο μαιευτήριο και ο Μιχάλης, ο οποίος αγωνιά για τη ζωή του παιδιού του.

Ο χειρότερος φόβος του νεαρού γίνεται πραγματικότητα, καθώς οι γιατροί τον ενημερώνουν πως παρόλο που έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν το μωρό στη ζωή δεν τα κατάφεραν. Τόσο εκείνος όσο και η Ιωάννα προσπαθούν να διαχειριστούν τη θλίψη τους για τον χαμό του παιδιού τους.

Παράλληλα, η Ελλη προτείνει στην Κάτια να επιστρέφει στο σπίτι τους αλλά εκείνη αρνείται, γεγονός που τη στεναχωρεί. Στη συνέχεια, ο Δημήτρης επισκέπτεται την Κάτια δηλώνοντάς της πως έχει μετανιώσει για τη σκληρή στάση που είχε απέναντι της.

Τότε, συγχωρούν ο ένας τον άλλον και υπόσχονται να κάνουν μια νέα αρχή. Την επόμενη μέρα, ο Φώτης αρχίζει να υποπτεύεται πως η Κλειώ κρύβει τον Νίκο στο σπίτι της και προσπαθεί να το αποδείξει.

Εν τω μεταξύ, η Ιωάννα παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και ο Μιχάλης προσπαθεί να της συμπαρασταθεί. Από την άλλη, η Μαρίνα, έχοντας μάθει τι έχει συμβεί, κάνει ό,τι μπορεί για να στηρίξει τον πρώην αγαπημένο της. Ταυτόχρονα, η Σοφία ζητάει από τον Κωστή να τη βοηθήσει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της για να καταστρέφει τον Δημήτρη.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ