ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: 15-16-17/01/20: Ο Αργύρης Εξαφανίζεται

1444

Η σχέση της Κάτιας και της Μάρθας είναι σε οριακό σημείο και η Μαρίνα βρίσκεται στη μέση. Ωστόσο, την πρώτη την απασχολούν κι άλλα πράγματα.

Ανάμεσα σε αυτά είναι η συμπεριφορά του Αργύρη, η οποία την προβληματίζει έντονα και προσπαθεί να καταλάβει τι μπορεί να της κρύβει. Ωστόσο, εκείνος είναι πολύ τρυφερός μαζί της με αποτέλεσμα η ίδια να είναι ευτυχισμένη και να ονειρεύεται την κοινή τους ζωή.

Παράλληλα, η εξαφάνιση του Νίκου προκαλεί ανησυχία σε όλους! Την ίδια στιγμή, ο Μιχάλης παλεύει να ξεπεράσει τις τύψεις που έχει για την απώλεια του παιδιού του, ενώ η Ιωάννα ύστερα από αυτό που συνέβη αποφασίζει να φύγει και να κάνει μια νέα αρχή μακριά από όλους.

Από την άλλη, η Ελλη αποκαλύπτει στην Κάτια πως είναι έγκυος και της ζητάει ξανά να επιστρέφει στο σπίτι τους.Όταν η Μαρίνα μαθαίνει πως η Κάτια σκέφτεται να φύγει από το δικό της σπίτι, απογοητεύεται. Λίγο αργότερα, η Μάρθα συναντάει ξανά τον Νίκο και προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Γυναίκα Χωρίς Όνομα 15-16-17/01/20

Μάλιστα, του ζητάει να συμμαχήσει μαζί της εναντίον της Κάτιας. Οι μέρες περνούν και το γεγονός πως ο Αργύρης δεν δίνει σημεία ζωής και δεν απαντά στα μηνύματα κάνουν την Κάτια να ανησυχεί σοβαρά. Κι ενώ η Μαρίνα με τον Μιχάλη έρχονται ολοένα και πιο κοντά, ο πόνος που νιώθει εκείνος δεν τον αφήνει να της ανοιχτεί όπως παλιά.

Την ίδια ώρα, η Κλειώ προσπαθεί να φυγαδεύσει τον Νίκο και ο Κωστής αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι του κρύβει! Λίγα λεπτά μετά, η Αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι της Κλειώς και συλλαμβάνει, επιτέλους, τον Νίκο!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ