ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Ο Αργύρης ερωτεύεται την Κάτια

248

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ.

Η Κάτια δείχνει να προσαρμόζεται καλύτερα στην καθημερινότητα στο σπίτι του Νίκου και αρχίζει να νιώθει πιο καλά βλέποντας την τρυφερότητα και την αγάπη του άντρα για την κόρη του την Κλειώ. Αυτό την συγκινεί και την καθησυχάζει.
Ωστόσο στη συνέχεια θα έχει μια λάμψη ανάμνησης από το παρελθόν που της προκαλεί ανησυχία.

Την επόμενη μέρα ο Αργύρης πείθει την Κάτια να πάνε μια βόλτα στο βουνό, και οι δυο τους αρχίζουν να έρχονται όλο και πιο κοντά.

Παράλληλα Φώτης και Μαρίνα ψάχνουν αγωνιωδώς για την Κάτια, καθώς αγνοούν την τύχη της. Έτσι ο Φώτης συναντάει τον αστυνόμο που του υπόσχεται πως θα κάνουν τα πάντα για να βρεθεί γρήγορα η Κάτια. Την ίδια στιγμή, ο Νίκος θυμώνει όταν δεν βρίσκει την Κάτια στο σπίτι κι όταν αυτή επιστρέφει αρχίζει να της δείχνει το αληθινό του πρόσωπο…


Ο Αργύρης δεν αργήσει να αρχισει να υποπτεύεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με τον Νίκο και την Κάτια αφού βλέπει το φίλο του να μην φέρεται φυσιολογικά.

Η Μαρίνα και ο Φώτης πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να βρουν την Κάτια, αν θέλουν να μην θεωρηθεί και επισήμως ότι δραπέτευσε…

Ένα τυχαίο γεγονός θα φέρει πολύ κοντά τον Φώτη στο να εντοπίσει την Κάτια ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ενώ η γυναίκα προσπαθεί να εγκλιματιστεί στη “φυλακή” του Νίκου.
Σε μια τυχαία κουβέντα που θα κάνει με τον Αργύρη όσα θα της πει ο γεωπόνος για τον θάνατο της γυναίκας του Νίκου τη συγκλονίζουν.

Ο Αργύρης εν τω μεταξύ διαπιστώνει πως αρχίζει να έχει συναισθήματα για την Κάτια και σιγά σιγά ερωτεύεται τη γυναίκα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ