ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Εξελίξεις: «Σκοτώστε την» – Εντολή δολοφονίας για την Κάτια!

405

Δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Η Μάρθα μαθαίνει ότι η Κάτια ζει και δίνει εντολή δολοφονίας.

Καθώς ο Νίκος έχει εξαφανίσει τα ίχνη της Κάτιας, η Μάρθα θεωρεί πως η μεγάλη της εχθρός είναι πλέον νεκρή. Αλλά κάνει λάθος και όταν το αντιλαμβάνεται, ξεκινάει έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να τη βρει πρώτη.

Η Μάρθα, εκμεταλλευόμενη την αμνησία της Κάτιας, κατάφερε να την πείσει ότι εκείνη και ο Νίκος είναι οι μόνοι που θέλουν το καλό της. Έπαιξε με το μυαλό της και την κατάστασή της και στη συνέχεια τη χειραγώγησε όπως εκείνη ήθελε. Και όχι μόνο αυτό.

Ξέροντας το παρελθόν του Νίκου, τον εκβίασε και του έδωσε εντολή να τη δολοφονήσει. Εκείνος τη διαβεβαίωσε ότι θα το κάνει. Η Μάρθα δεν μπορεί όμως με τίποτα να φανταστεί ότι ο συνεργός της γνωρίζει τη γυναίκα αυτή από παλιά και ότι είναι ζωντανή.

Ο Νίκος πηγαίνει την Κάτια στο σπίτι του και της λέει τη δική του ιστορία. Την ίδια ώρα η Μάρθα είναι βέβαιη πως έχει ξεμπερδέψει με τη θανάσιμη εχθρό της. Τώρα πια η Μαρίνα θα είναι μόνο δική της κόρη, αφού σε εκείνη θα στρέφεται για βοήθεια και παρηγοριά στις δύσκολες στιγμές της αλλά και για να μοιραστεί τις χαρές της ζωής της. Πιστεύει ότι από αυτήν τη μάχη έχει βγει πανηγυρικά νικήτρια.

Ο Φώτης, η Μαρίνα και η Ελλη μετά την εξαφάνιση της Κάτιας αρχίζουν εντατικές και αγωνιώδεις έρευνες για να τη βρουν.

Η Μάρθα τούς συμπαραστέκεται και τους παρηγορεί. Είναι ενθαρρυντική και τους λέει να μη χάνουν το κουράγιο τους και πως σίγουρα θα την εντοπίσουν. Προθυμοποιείται να τους βοηθήσει όσο μπορεί. Δείχνει να συμπονά τη Μαρίνα και της ανοίγει την αγκαλιά της για μία ακόμη φορά. Η Μαρίνα από την πλευρά της δεν μπορεί να φανταστεί ότι όλη αυτήν την κατάσταση την έχει δημιουργήσει η γυναίκα που όλα αυτά τα χρόνια ήταν το μεγαλύτερο στήριγμά της και της έδωσε στην καρδιά της τη θέση της μάνας της.

Η Μάρθα μέσα της χαίρεται. Είναι σίγουρη ότι ο Νίκος έχει σκοτώσει την Κάτια κι έχει εξαφανιστεί. Όμως κάνει λάθος και δεν θα αργήσει να το ανακαλύψει.

Η εκδικητική μανία της Μάρθας

Όλοι ψάχνουν την Κάτια και η Μαρίνα είναι απελπισμένη, καθώς η μητέρα της έχει βγει από τη φυλακή με εγγύηση και αν δεν επιστρέψει, θα θεωρηθεί δραπέτης. Τελικά χαρακτηρίζεται αγνοούμενη και την ψάχνει η αστυνομία.

Όμως για μια ακόμη φορά η μοίρα θα κάνει το παιχνίδι της και η Μάρθα θα μάθει πως η γυναίκα είναι ακόμα ζωντανή. Τότε το μίσος της για εκείνη θα γίνει ακόμη πιο βαθύ. Παράλληλα ο χρόνος την κυνηγάει. Πρέπει να τη βρει πρώτη και πριν από όλους, καθώς η θέση της είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Η Μαρίνα δεν πρέπει να μάθει ποτέ ότι η ίδια έβαλε να σκοτώσουν την Κάτια στη φυλακή, ότι ήξερε από την αρχή ποιοι είναι η μάνα της και ο πατέρας της και ότι όλο αυτό θα μπορούσε να το σταματήσει πολύ νωρίτερα. Την αλήθεια την ξέρουν πια ο Νίκος, η δεσμοφύλακας και δεν αποκλείεται κάποιο στόμα να ανοίξει κι αν δεν συμβεί αυτό, μπορεί να μιλήσει η ίδια η Κάτια και αυτό δεν θα επιτρέψει να γίνει. Και θα κάνει τα πάντα για να μη συμβεί.

Πηγή: youweekly.gr

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ