Γυναίκα Χωρίς Όνομα: Ο Χατζή Σκοτώνει Το Μωρό

791

Η Έλλη διανύει μία δύσκολη περίοδο στη ζωή της εξαιτίας του Χατζή. Παρόλο που ο τελευταίος είναι πρώην αγαπημένος της, έδειξε το σκληρό του πρόσωπο, καθώς πέταξε εκείνη και την οικογένεια της έξω από το σπίτι τους. Ωστόσο, τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ!

Ο Χατζής, όταν μαθαίνει ότι η Έλλη περιμένει το παιδί του, ξαφνιάζεται και στη συνέχεια της ζητάει να συναντηθούν.

Ο επιχειρηματίας ξεκαθαρίζει στην πρώην αγαπημένη του πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το παιδί που αποφάσισε μόνη της να κρατήσει και να φέρει στον κόσμο. Η Έλλη τού απαντά πως ένας από τους λόγους για τους οποίους του έκρυψε την αλήθεια είναι γιατί και η ίδια δεν ήθελε το παιδί της να έχει σχέση μαζί του. Επιστρέφοντας στο σπίτι, η Έλλη ενημερώνει τον Άρη για όσα συνέβησαν.

Ο άντρας, ακούγοντας τα νέα, ανακουφίζεται μιας και ο Χατζής δεν πρόκειται να διαλύσει την οικογένειά τους. Από την άλλη, όμως, ο Γεράσιμος έπειτα από σκέψη συνειδητοποιεί πως αυτό το παιδί που θα γεννήσει η Έλλη στο μέλλον θα είναι απειλή για εκείνον και για την περιουσία του. Ο επιχειρηματίας δείχνει ξανά το πόσο αδίστακτος μπορεί να γίνει και δίνει εντολή στα τσιράκια του να κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην έρθει στον κόσμο αυτό το μωρό Έτσι, οι άντρες του Χατζή τον ενημερώνουν πως προκειμένου να συμβεί αυτό που επιθυμεί θα επιτεθούν στην Ελλη.

Πράγματι, την επόμενη κιόλας μέρα η κοπέλα δέχεται επίθεση στον δρόμο από δύο αγνώστους. Η ίδια καταφέρνει να διαφύγει αλλά είναι σοκαρισμένη, ενώ το μόνο που την ενδιαφέρει είναι αν το μωρό της είναι υγιές.

Όταν ο Άρης και ο Δημήτρης μαθαίνουν για το ατύχημα της Έλλης, εξοργίζονται, καθώς είναι βέβαιοι πως πίσω από αυτό κρύβεται ο Χατζής.Έτσι, ο σύζυγος και ο πατέρας της κοπέλας πηγαίνουν να τον αντιμετωπίσουν. Βέβαια, ο επιχειρηματίας αρνείται τις κατηγορίες και τους διώχνει από το γραφείο του.

Όμως ο Άρης και ο Δημήτρης δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη. Οι δύο άντρες αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στον Χατζή, ενώ την ίδια Η στιγμή η Έλλη φοβάται τόσο για τη δική της τη ζωή όσο και για τη ζωή του μωρού της!

ΠΗΓΗ: serfare.com

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ