Γυναίκα χωρίς όνομα: Οι ανατροπές στο 2ο κύκλο και το νέο πρόσωπο της σειράς

195

Έντονες συγκινήσεις, ανατροπές και απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα αναμένεται να δοθούν στον δεύτερο κύκλο της καθημερινής σειράς του ΑΝΤΙ «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Μάλιστα, κάποιοι ρόλοι ολοκληρώνονται φέτος, ενώ νέοι ήρωες θα ενταχθούν στο καστ αναστατώνοντας τη ζωή των ηρώων.

Το τηλεοπτικό κοινό αγκάλιασε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο προβολής την καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤΙ «Γυναίκα χωρίς όνομα».
Έτσι, οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν το σίριαλ να συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν. Η σεναριογράφος Μαρία Γεωργιάδου έγραψε ένα συγκλονιστικό φινάλε, γεμάτο ανατροπές, αγωνία και ερωτήματα που θα απαντηθούν στον δεύτερο κύκλο της σειράς. Όπως είναι φυσικό, κάποιες ιστορίες θα ολοκληρωθούν, ενώ νέα πρόσωπα ανά μένεται να ενταχθούν στο καστ της σειράς ανατρέποντας τις ισορροπίες και τη ζωή των ηρώων!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mytv, εκτός από την Ευαγγελία Μουμούρη (Ρία), στη σειρά ολοκληρώνεται ο ρόλος του Μέμου Μπεγνή (Σταύρος) αλλά και της Ευδοκίας Ρουμελιώτη (Λίλιαν).

Η ιστορία θέλει τους δύο ήρωες, μετά τις επίπονες περιπέτειες που πέρασε η οικογένεια τους, να αποφασίζουν να φύγουν οριστικά από την Αθήνα μαζί με τη μία τους κόρη, την Ελπίδα, και να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους. Από την άλλη, ένα πρόσωπο-έκπληξη εντάσσεται από τα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου της σειράς.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ