Γυναίκα Χωρίς Όνομα: Σοκαριστική Εξελίξει Για Τον Αργύρη

231

Ο Νίκος πανικοβάλλεται όταν μαθαίνει πως μία πρώην σύντροφός του θέλει να καταθέσει εναντίον του και πιέζει τη Μάρθα να τη σκοτώσει.

Ωστόσο, εκείνη παίρνει μία αναπάντεχη απόφαση, ενώ ο Αργυρής ξαφνιάζεται όταν εμφανίζεται μπροστά του ένα νεαρό αγόρι που ισχυρίζεται πως είναι το παιδί του…

Η περίεργη συμπεριφορά της Μάρθας προκαλεί ερωτήματα στη Ρένα. Η τελευταία, μάλιστα, θέλοντας να μάθει την αλήθεια, τη ρωτάει για ποιο λόγο έχει επαφές με τον Νίκο. Η γυναίκα, στο άκουσμα της ερώτησης, παραμένει ψύχραιμη και δικαιολογείται λέγοντας πως το κάνει για να προστατεύσει τη Μαρίνα από τον άντρα.

Ωστόσο, η Ρένα δεν πείθεται. Την ίδια ώρα, η Μαρίνα μαζί με τον Φώτη εντοπίζουν μία πρώην σύντροφο του Νίκου, τη Διονυσία, και πιστεύουν πως με τη μαρτυρία της θα αποδείξουν τον βίαιο χαρακτήρα του άντρα. Λίγο μετά, ο Νίκος, έχοντας μάθει πως η Διονυσία έχει μιλήσει για τη σχέση της πηγαίνει να την βρει.

Μόλις εκείνοι τον βλέπει μπροστά της σοκάρεται και τρομοκρατείται. Απο την άλλη, σ Αργύρης αποκαλύπτει στην Κάτια πως από τον πρώτο του γάμο είχε αποκτήσει έναν γιο, ο οποίος πέθανε. Αργότερα, ένας νεαρός βρίσκει τον άντρα και του αποκαλύπτει πως τον λένε Γιάννη και είναι γιος του. Ο Αργύρης αρχικά ξαφνιάζεται αλλά δεν δίνει συνέχεια, καθώς ξέρει πως το παιδί του έχει πεθάνει.

Εν τω μεταξύ, ο ντετέκτιβ συνεχίζει να ψάχνει την πραγματική ταυτότητα της Μαρίνας, καθώς είναι βέβαιος πως δεν είναι η Νάντια Πετρίδου, όπως δηλώνει.Έπειτα από λίγο, ο άντρας βρίσκει ένα δημοσίευμα που τον βοηθάει πολύ στην έρευνά του.

ΠΗΓΗ: serfare.com

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ