Αρχική SLIDER H Γη της ελιάς: Ο μεγάλος εχθρός του Λυκούργου έρχεται…

H Γη της ελιάς: Ο μεγάλος εχθρός του Λυκούργου έρχεται…

187

Ο μεγάλος εχθρός του Λυκούργου έρχεται…

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές. Αν νομίζεται ότι τα έχετε δει όλα στην Γη της Ελιάς κάνετε λάθος. Ο πρώτος κύκλος φαντάζει παραμυθάκι μπροστά σ’ αυτά που θα γίνουν από τον Σεπτέμβριο στον β’ κύκλο. Δολοφονίες, εpωτικά σκάνδαλα, νέα πρόσωπα, εκβιασμοί αλλά και μία νέα σύγχρονη βεντέτα ξετυλίγεται και φέρνει τεράστιες ανατροπές.

Οι φανατικοί της σειράς του Mega Η γη της ελιάς ξεκινήσαμε να μετράμε αντίστροφα μετά το τέλος του πρώτου κύκλου μέχρι τον επόμενο που θα ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα στις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, βασικά δεν σταμάτησαν με το τέλος της πρώτης σεζόν, κι εμείς έχουμε τα πρώτα spoilers.

Πλούσια ίντριγκα και εξελίξεις με τον ρόλο του Λυκούργου στην 2η στροφή της Γης της Ελιάς. Καθώς ο ίδιος ο Λυκούργος θα αναλάβει την υπεράσπιση της Αθηνάς Νομικού, η οποία κατηγορείται για τον φόνο του Δημήτρη.

Έρχονται όμως νέοι χαρακτήρες για να μπουν εμπόδιο στο έργο του.

Ο λόγος για την αδερφή του Δημήτρη. Μια γυναίκα χωρίς ηθικές αξίες και αδίστακτη. Που κανείς δεν ήξερε πως θα έρχονταν και θα προκαλούσε τόσα προβλήματα.

Ο Λυκούργος θα δώσει μάχη για να δικαιωθεί η Αθηνά. Όμως τα πράγματα είναι δύσκολα.

Η αδερφή του Δημήτρη είναι εμφανές πως ήρθε για Βεντέτα, και όχι μόνο. Περισσότερο για τον εκβιασμό και το οικονομικό της κέρδος, αλλά το κρύβει αρχικά πίσω από τον “πόνο” της για τον αδερφό της. Στην συνέχεια θα βγάλει το πραγματικό της πρόσωπο.

Ήρθε για να πάρει εκδίκηση από την Αθηνά, καθώς πιστεύει πως αυτή σκότωσε τον αδερφό της. Αλλά και ένας μεγάλος εκβιασμός που θα βγει στην επιφάνεια.

Στην Αρεόπολη θα γίνει το σώσε.

Πραγματικό μακελειό βρε παιδί μου.

Η Αδερφή του Δημήτρη κρύβει πολλά μυστικά. Τα οποία ο Λυκούργος θα κληθεί να καταλάβει, πριν να είναι αργά.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας