Η αντίδραση του Λευτέρη Σουλτάτου στις ερωτικές σκηνές της Λασκαράκη στη σειρά «Έρωτας Μετά»!(video)

246

Μπορεί τις τελευταίες πέντε σεζόν να υποδυόταν μία αφοσιωμένη μητέρα και σύζυγο στο «Σόι σου», αλλά φέτος τη βλέπουμε σε έναν… κόντρα ρόλο!

Ο λόγος φυσικά για τη Βάσω Λασκαράκη, η οποία ενσαρκώνει την Άννα Μακρίδη στη σειρά «Έρωτας Μετά» και έχει αρκετές ερωτικές σκηνές με τον συμπρωταγωνιστή της Αντώνη Καρυστινό.

Πώς αντιδρά όμως ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος όταν τη βλέπει να κάνει κάποιες ερωτικές σκηνές;

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Βάσω Λασκαράκη, η οποία αποκάλυψε πώς αντιδράει ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος στις ερωτικές σκηνές στη σειρά « Έρωτας Μετά», οπού και πρωταγωνιστεί.

«Ο σύζυγός μου καταλαβαίνει ότι όλο αυτό είναι μια δουλειά. Το έχουμε συζητήσει. Του έχω εξηγήσει. Και πραγματικά προσπαθεί να κατανοήσει και είναι δίπλα μου και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Γιατί είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός και πάρα πολύ βοηθητικός. Γιατί και για μένα είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα το φετινό.

Είναι ένα πολύ δύσκολο σίριαλ με δύσκολα γυρίσματα. Είτε πρόκειται για ερωτικές σκηνές, είτε για σκηνές κηδείας, κλάματος, ξύλου. Γενικώς είναι ένα πολύ δύσκολο σκοτεινό γύρισμα όλο αυτό» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ