Η απάντηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στις φήμες περί γάμου! (photo)

203

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ένας από τους κριτές του «MasterChef» που έχουν κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού και διατηρεί άριστη επαφή μαζί του μέσω των social media.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παραμένει δραστήριος στο Twitter και αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευρηματικός όταν σχολιάζει γεγονότα από το «MasterChef» και όχι μόνο. Όταν ένα άρθρο για την προσωπική του ζωή υπέπεσε στην αντίληψη του, εκείνος δεν το άφησε ασχολίαστο με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Το άρθρο εξέταζε από αστρολογικής σκοπιάς το αν «Παντρεύεται ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος» προσπαθώντας να προβλέψει πότε θα «νοικοκυρευτεί» ο σεφ. Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι ο Λεωνίδας θα αρχίσει να σκέφτεται τον γάμο μετά τα ερχόμενα γενέθλιά του τον Οκτώβριο.

Βεβαίως, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φρόντισε να πάρει θέση για το θέμα, ξεκαθαρίζοντας αρχικά ότι το ζώδιο που του χρεώνουν (Ζυγός) είναι λάθος

«Εξαιρετική προσέγγιση… Φοβερή ακρίβεια… Τα άστρα μίλησαν… Ελπίζω να μην επηρεάζει το γεγονός ότι η ανάλυση είναι για άλλο ζώδιο… Οεο…», έγραψε στο Twitter προκαλώντας τα σχόλια των θαυμαστών – και κυρίως, των θαυμαστριών του.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ