Η αποκάλυψη έγινε – Αυτή είναι η ηλικία της Αθηνάς Χρυσαντίδου του Power Of Love

646

Μίλησε και για τη νέα σχέση του Δώρου

Μετά από πολύ καιρό, έγινε επιτέλους η αποκάλυψη για την πραγματική ηλικία της πιο viral παίκτριας του Power of Love. Η Αθηνά Χρυσαντίδου μίλησε ανοιχτά γι΄αυτό το θέμα πάνω στο οποίο έχει γίνει τόσο μεγάλη συζήτηση, ξεκαθαρίζοντας πως είναι μόλις 22 χρονών!

Το 2018, η Αθηνά Χρυσαντίδου συμμετείχε στο δημοφιλές ριάλιτι του ΣΚΑΪ και είχε καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον, τόσο με τη σχέση της με τον Δώρο Παναγίδη και την οικειοθελή αποχώρησή τους, όσο και με το ζήτημα της ηλικίας της.

Τότε η Αθηνά είχε δηλώσει πως είναι 20 ετών, ενώ σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου επιβεβαίωσε την πληροφορία που είχε δώσει τότε, λέγοντας πως είναι όντως, πλέον, 22 ετών.

«Είναι δυνατόν να έχω λόγο να πω ψέματα; Με αναγκάζεται να πάρω τη μαμά μου τηλέφωνο και να βγει κι εκείνη. Μου έχουν πει ότι δεν φαίνομαι για 22 χρονών, επειδή συμπεριφέρομαι πιο ώριμα», είπε η Αθηνά Χρυσαντίδου και έβαλε τέλος στις φήμες για την ηλικία της, ενώ παράλληλα εξέφρασε την απορία της για όσα λέγονται.

Πέρα από την αποκάλυψη για την ηλικία της, η Αθηνά Χρυσαντίδου μίλησε και για τη νέα σχέση του Δώρου Παναγίδη
«Ο Δώρος προχώρησε τη ζωή του. Τον τραβάει το όνομα Αθηνά, είναι το όνομα. Από εσάς το έμαθα τώρα πως έχει προχωρήσει τη ζωή του. Να προχωρήσει τη ζωή του, βεβαίως. Ο κάθε άνθρωπος αξίζει να προχωρήσει τη ζωή του. Του εύχομαι πραγματικά να κάνει τη ζωή που έχει φανταστεί με την οποιαδήποτε έχει επιλέξει. Εγώ είμαι καλά και ό,τι είναι να μάθετε, θα το μάθετε» τόνισε η Αθηνά Χρυσαντίδου.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ