Η δημόσια εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά στην Κάτια Ζυγούλη για την επέτειό τους!

135

Στις 3 Ιουλίου του 2017 ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, μετά από 13 χρόνια σχέσης και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών.

Έτσι λοιπόν, με αφορμή την επέτειο γάμου αλλά και τα γενέθλια της πανέμορφης Κάτιας, ο απόλυτος Έλληνας σταρ δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και της έκανε μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση.

«Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα την στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια.
Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου… γιατί αυτή είσαι εσύ.

Χρόνια πολλά αγάπη μου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση της.

View this post on Instagram

Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου… γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου @katiazygouli ❤ . . #happybirthday #happyanniversary #love #happiness #miazoimazi #mbambassador

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ