Η Φάρμα: Αυτό δεν το περιμέναμε – Δείτε ποια ηθοποιός συζητάει για το ριάλιτι

58

Στον ΑΝΤ1 προχωρούν με γοργό ρυθμό τις προετοιμασίες του ριάλιτι επιβίωσης «Η φάρμα».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιστρέφει σύντομα στους τηλεεοπτικούς δέκτες μας με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Αυτή την περίοδο οι συντελεστές του ριόλιτι κάνουν τις τελικές συζητήσεις με τους εκπροσώπους του καλλιτεχνικού χώρου που πρόκειται να λάβουν μέρος, διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Σύμφωνα με πληροφορίες του my tv, υπάρχει κι ένα όνομα που συζητά που σίγουρα δεν το περιμέναμε.

Η ηθοποιός, δύο χρόνια μετά την έκτακτη εμφάνιση που έκανε στην κωμική σειρά «Κρατάς μυστικό;», βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την παραγωγή του σταθμού για να μπει στη «Φάρμα» και να δοκιμάσει τα όριά της.

Κάποια πρόσωπα ακόμη που βρίσκονται στο ίδιο στάδιο είναι ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου, ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης, ο παρουσιαστής Θανάσης Πάτρας, ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος, η γυμνάστρια Ειρήνη Κολιδά και η Μαρία Μιχαλοπούλου, πρώην παίκτρια του GΝΤΜ.

Δείτε ποια ηθοποιός είναι σε συζητήσεις και δεν θα το πιστεύετε:

Στον ΑΝΤ1 προχωρούν με γοργό ρυθμό τις προετοιμασίες του ριάλιτι επιβίωσης «Η φάρμα».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιστρέφει σύντομα στους τηλεεοπτικούς δέκτες μας.

Mε παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Κάποια πρόσωπα που αναμένεται να δούμε είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης, ο παρουσιαστής Θανάσης Πάτρας, ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος, η γυμνάστρια Ειρήνη Κολιδά και η Μαρία Μιχαλοπούλου, πρώην παίκτρια του GΝΤΜ.

Το πρόσωπο έκπληξη όμως είναι η Σοφία Παυλίδου.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ