Η Γη της Ελιάς: Αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Αθηνάς στα χέρια της Μυρτάλης

2449

Μία σοκαριστική εξέλιξη έρχεται για την αδίστακτη πρωταγωνίστρια. Η Μυρτάλη και ο Λυκούργος συνεργάζονται για να διεκδικήσουν όσα ανήκουν στην κόρη του Βρεττάκου.

Η Αθηνά προσπαθεί να κυριαρχήσει στην γη της ελιάς, χωρίς να έχει προβλέψει πως ένοχες φωτογραφίες της θα φτάσουν στα λάθος χέρια.

Το μυστικό της με τον υποτιθέμενο γιο της καλά κρατεί. Η ίδια συνεχίζει τα σχέδιά της, κατά της οικογένειας Βρεττάκου. Στόχος της είναι να πάρει στα χέρια της όλη την περιουσία του πρώην συζύγου της.

Σκληρή κι αδίστακτη, βαδίζει σε σκοτεινά μονοπάτια. Μόνο που δεν έχει υπολογίσει τους εχθρούς της. Η Μυρτάλη και ο Λυκούργος συνεχίζουν το έργο τους. Σύμμαχός τους σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια, ένας μυστικός ντεντέκτιβ…

Οι ένοχες φωτογραφίες

Ένας ντεντέκτιβ έχει τραβήξει φωτογραφίες με την Αθηνά και τον Δημήτρη σε ιδιαίτερες στιγμές, στην γη της ελιάς. Αυτό το υλικό φτάνει στα χέρια της Μυρτάλης, η οποία σοκάρεται.

Ο Λυκούργος ψάχνει τρόπο να εντοπίσει τον άνθρωπο που τις τράβηξε και τα καταφέρνει. Μόνο που αυτός ζητάει πολλά χρήματα για να ανοίξει το στόμα του. Όπως και να έχει, η είδηση αυτή σκάει σαν βόμβα στα χέρια της Μυρτάλης.

Οι βόλτες σε συμβολαιογράφους και γραφολόγους θα γίνουν τακτικές. Ο Λυκούργος θα ζητήσει να αποδειχθεί πως η διαθήκη δεν είναι γνήσια, κάτι που δε θα συμβεί ποτέ. Ύστερα από πολλές έρευνες, η διαθήκη αποδεικνύεται γνήσια, με την υπογραφή του Βρεττάκου.

Κανείς, όμως, δεν χάνει την ελπίδα του… Οι φωτογραφίες με την Αθηνά είναι ένα πολύ δυνατό όπλο, στην γη της ελιάς.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ