Η Γη της Ελιάς: Αποκλειστικό – Η Αθηνά γίνεται ζευγάρι με τον Εισαγγελέα

418

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αθηνά γίνεται ζευγάρι με τον εισαγγελέα.

Ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομίδης επισκέπτεται τη Μάνη, προκαλώντας τεράστια ταραχή στην Αθηνά, στην γη της ελιάς. Ο άνθρωπος που έκανε τη ζωή της εφιάλτη στα δικαστήρια, αλλά και στις φυλακές, αποφασίζει να γίνει μόνιμος κάτοικος της Αρεόπολης, προβληματίζοντας αρκετά τους πρωταγωνιστές.

Ο Ισίδωρος καλεί στο σπίτι του συντοπίτες που εκτιμά, μαζί και τον εισαγγελέα Μιχάλη Οικονομέα, και η Ιουλία γίνεται έξαλλη: «Ισίδωρε, αυτός χαντάκωσε την Αθηνά, την έβαλε στη φυλακή και είπε τα τέρατα γι’ αυτήν και τον καλείς στο σπίτι μας;», επισημαίνει.

Λίγο μετά η Ιουλία ενημερώνει την Αθηνά για την προεκλογική συγκέντρωση στο σπίτι του Ισίδωρου, παρουσία και του εισαγγελέα: «Αθηνά μου, λυπάμαι, δεν ξέρω πώς το έκανε αυτό ο Ισίδωρος, θα το καταλάβω αν δεν έρθεις, θα έχεις απόλυτο δίκιο», της λέει και η Αθηνά, προς έκπληξη όλων, αποφασίζει να παρευρεθεί.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Στη συγκέντρωση του Ισίδωρου ο εισαγγελέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσεγγίσει την Αθηνά, αλλά της είναι αδύνατο να τον δει με συμπάθεια.

Κάθε προσπάθειά του να την προσεγγίσει πέφτει πάνω σε τοίχο. Λίγο αργότερα η Αθηνά επισκέπτεται τη μητέρα της στο Σούνιο και της μιλά για την επιμονή του εισαγγελέα να τη συναντήσει. Η μητέρα της όμως είναι θετική γι’ αυτή τη συνάντηση και την προτρέπει να την πραγματοποιήσει.

Μέσα από αυτήν την συνάντηση θα υπνωθούν πολλά… Και θα αρχίζει να αλλάζει η σχέση τους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του daddy-cool.gr η Αθηνά στη πορεία θα γίνει ζευγάρι με τον εισαγγελέα. Και θα γίνει μεγάλο μπαμ στη Μάνη.  Η Σχέση της Αθηνάς με τον εισαγγελέα θα φέρει πολλές αλυσιδωτες αντιδράσεις. Αλλά περισσότερα θα σας πούμε σε λίγες μέρες.
Η Γη της Ελιάς – Β’ Κύκλος | Πέμπτη 24/11 21:00 (trailer)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ