Η Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Βαρύ το κλίμα για την Βασιλική – Το “αντίο” στον Φίλιππο

180

Τον αποχαιρετά με δάκρυα στα μάτια

Στα νέα επεισόδια της Γη της Ελιάς, η δολοφονία της Μυρτάλης και η παραδοχή του Αλέξη ότι έχει σκοτώσει άλλους πέντε ανθρώπους στην περιοχή, πυροδοτεί διάφορα σχόλια κατά της αστυνομίας και ειδικότερα κατά του Κουράκου. Ο αστυνόμος το παίρνει προσωπικά και αποφασίζει να ασχοληθεί και πάλι με την υπόθεση του Ανέστη, γεγονός που προκαλεί τεράστιο φόβο στην Ευτυχία και την Αννα!

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Από την Μαρία Μεταξητινού/TiVi Σήριαλ

Ολα αρχίζουν όταν μια ανάμνηση με τον Ανέστη και συγκεκριμένα από τη στιγμή της δολοφονίας του, προκαλεί στην Ευτυχία μια απρόσμενη αντίδραση η οποία όμως παρεξηγείται από τον Κουράκο και φέρνει μεγάλη ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι.

Την ίδια στιγμή, δύο θαμώνες στο καφενείο σχολιάζουν τις δολοφονίες και καταλήγουν στη δολοφονία του Ανέστη και την ανικανότητα του αστυνόμου να βρει τον δολοφόνο: «Ούτε πρόκειται να βρει τον δολοφόνο του Ανέστη ο Κουράκος. Τίποτα δεν κάνει, όπως δεν βρήκε και τον ένοχο για τους άλλους φόνους. Αν δεν ομολογούσε ο δράστης…», λένε.

Τα νέα για την αρνητική κριτική που δέχεται ο αστυνόμος ταξιδεύουν γρήγορα και ο Γιώργης νιώθει να θίγεται η επαγγελματική του επάρκεια. Ετσι παίρνει την υπόθεση πολύ προσωπικά και αποφασίζει να κλείσει τα στόματα που τον κουτσομπολεύουν και τον κρίνουν αρνητικά. Οπως είναι επόμενο, η Αννα και ειδικά η Ευτυχία θορυβούνται: «Τι του ήρθε τώρα; Καλά δεν είχε τελειώσει αυτή η υπόθεση;», σχολιάζει η Αννα. «Να δεις ότι δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι. Ο Γιώργης θα το ψάξει μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Γι’ αυτόν πλέον είναι υπόθεση τιμής», υποστηρίζει η Ευτυχία, ενώ και οι δύο φοβούνται ότι θα τις ανακαλύψει.

Την ίδια ώρα ο Κουράκος, εμφανώς εκνευρισμένος από τα κουτσομπολιά που κυκλοφορούν εις βάρος του για την υπόθεση του Ανέστη, παίρνει μια μεγάλη απόφαση, να βγάλει από το αρχείο τον φάκελο του φόνου του Ανέστη: «Θέλω να μου φέρετε τον φάκελο για τη δολοφονία του Ανέστη Δρακουλάκου. Θέλω να ξαναρχίσουν οι έρευνες, τώρα», δίνει εντολή στους συνεργάτες του. Στη συνέχεια ζητάει να του φέρουν όλα τα παλιά βίντεο από τις κινήσεις του Ανέστη την ημέρα της δολοφονίας του, τα οποία αρχίζει να βλέπει πάλι από την αρχή με κάθε λεπτομέρεια.

Αννα και Ειρήνη διεκδικούν τον ίδιο άντρα στην Γη της Ελιάς

Η Αννα πλησιάζει όλο και πιο πολύ τον Βαγιάκο και ο Πότης για άλλη μια φορά απογοητεύεται και ζηλεύει. Λίγο αργότερα ένας νέος άντρας, ο Μιλτιάδης (Νίκος Κοσώνας), κάνει ραντεβού με τον Μάνο, οποίος τον προσλαμβάνει σαν επιστάτη για να ελαφρύνει λίγο τον Αποστόλη. Ο Μιλτιάδης προσλαμβάνεται και πιάνει δουλειά αμέσως στους ελαιώνες και μάλιστα από την αρχή δείχνει απίστευτη σοβαρότητα.


Οπως είναι φυσικό, η παρουσία του δεν περνάει απαρατήρητη καθώς είναι και πολύ όμορφος, με αποτέλεσμα τόσο η Αννα όσο και η Ειρήνη να εντυπωσιαστούν και όπως όλα δείχνουν πρόκειται να κονταροχτυπηθούν για χάρη του.

Η Βασιλική αποχαιρετά με δάκρυα τον Φίλιππο

Οι μέρες περνάνε και φτάνει η δύσκολη στιγμή όπου ο Φίλιππος πρέπει να φύγει για τον στρατό. Το κλίμα είναι βαρύ και ειδικά όταν η Βασιλική πρέπει να τον αποχαιρετήσει. Η κοπέλα κλαίει με λυγμούς αποχαιρετώντας τον άντρα της, που κι εκείνος λυγίζει καθώς για πρώτη φορά αποχωρίζονται. Οπως θα δούμε, λίγο αργότερα ο Φίλιππος προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα και να μπει στους ρυθμούς του στρατοπέδου, ενώ κάνει κι έναν καινούριο φίλο, τον Παρασκευά.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ – ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΙΠΙΟΥΝΤΑΙ – ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΧΑΙΔΩ ΚΑΙ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ – ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ – Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΡΕΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  Η ΑΘΗΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΗΤΕΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΣΠΑΣΙΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΥΡΤΑΛΗ ΔΥΟ ΝΕΟΙ «ΚΑΚΟΙ» ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΡΕΤΤΑΚΩΝ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 176-177-178-179-180 (Περίληψη και φωτογραφίες)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 181-182-183-184-185-186 (Περίληψη και φωτογραφίες)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΣΠΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ – ΤΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  Ο ΚΡΥΦΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΧΑΙΔΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  ΑΣΤΑ ΘΕΙΕ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ