Η Γη της Ελιάς – Αρετή: «Ο σπόρος σου δεν θα ανθίσει ποτέ στο σπίτι μου»

198

Οι εξελίξεις δεν έχουν σταματημό στην Γη της Ελιάς. Η ανακάλυψη που αφορούσε την Βασιλική έχει πέσει σαν κεραυνός στην οικογένεια των Καπερνάρων, οι οποίοι δεν μπορούν να χωνέψουν όλα όσα έκανε η κόρη τους πίσω από την πλάτη τους.

Η Αρετή μπουκάρει στο σπίτι της Χάιδως στην σειρά Η Γη της Ελιάς και τα κάνει μαντάρα. Πως θα την αντιμετωπίσει η Χάιδω;

Η Αρετή συνεχίζει την βεντέτα στην Γη της Ελιάς
Είναι ίσως η πρώτη φορά που βλέπουμε την Χάιδω να αντιμετωπίζει την Αρετή ανθρώπινα στην Γη της Ελιάς και να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, καθώς η κατάσταση δεν επιτρέπει πια κόντρες, διαφωνίες και εντάσεις.

Η εγκυμοσύνη της Βασιλικής είναι πια σε προχωρημένο επίπεδο και ο Φίλιππος με την Χάιδω είναι τα μόνα άτομα που έχει στο πλευρό της. Η Χάιδω έχει αποφασίσει να βάλει στην άκρη όλα όσα χωρίζουν τις δυο οικογένειες αλλά αυτό δεν ισχύει από την πλευρά των Καπερνάρων.

Η Αρετή μπουκάρει στο σπίτι της έξαλλη λέγοντας την κουβέντες που δύσκολα παίρνονται πίσω. Η Χαίδω την παίρνει με το μαλακό και αναφαίρετα στο παιδί που περιμένει η Βασιλική αλλά η Αρετή δεν παίρνει από λόγια και η κατάσταση ξεφεύγει.

Θα δεχθεί ποτέ η Αρετή στην σειρά Η Γη της Ελιάς την κοροϊδία που της πώλησε η κόρη της και αν ναι ποιες θα είναι οι σχέσεις που θα έχει με τον ορκισμένο εχθρό της, την Χάιδω;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ