Η Γη της Ελιάς: Άσχημος χωρισμός Ιουλίας και Γιώργη!

1835

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς Γη της Ελιάς με καθημερινά Spoiler τα βρίσκεις εδώ! Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση στο πρόγραμμα του MEGA.

Τα πράγματα όμως στην Γη της Ελιάς δεν είναι ποτέ όπως δείχνουν. Ποτέ δεν έχουμε αίσιο τέλος έτσι εύκολα.

Ο αστυνόμος Γιώργος Κουράκος μαθαίνει τις τυχαίες συναντήσεις του Στάθη και της Ιουλίας στους δρόμους της Μάνης και γίνεται έξαλλος. Η Ιουλία όμως δεν έχει αντοχές να παλέψει με την ζήλεια του και οι εξελίξεις ανάμεσά τους θα είναι ραγδαίες… Το epeisodia.gr έχει όλες τις εξελίξεις.

Το φινάλε του πρώτου κύκλου στη Γη της ελιάς είναι σχεδόν εδώ και δεν είναι ξεκάθαρο τι θα γίνει με τους διάφορους πρωταγωνιστές. Κάποιοι θα περάσουν πολλές δυσκολίες τη νέα σεζόν, αφήνοντάς μας πολλά ερωτηματικά.

Ο Γιώργος και η Ιουλία θα έχουν μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις στη σχέση τους. Το να κάνεις παιδί δεν είναι πάντα εύκολο και μπορεί να μην έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το ζευγάρι δεν μπορεί να κανει παιδί, με τον Γιώργη να συνειδητοποιήσει ότι το όνειρό του να κάνει οικογένεια καταρρέει.

Η Ιουλία του δηλώνει ότι δεν θα συνεχίσει να προσπαθεί κι έτσι ο Κουράκος δεν θα μπορέσει να κρατήσει στην αγκαλιά του το παιδί που τόσο πολύ ήθελε. Ξεσπάει καυγάς κι έτσι η Ιουλία ανακοινώνει ότι θέλει χρόνο για σκέψη και φεύγει από το σπίτι του. Στο μεταξύ, οι τυχαίες συναντήσεις της με τον Στάθη θυμώνουν περισσότερο τον Γιώργη.

Εκτός από αυτό το ζήτημα, ο αστυνόμος Κουράκος έχει να αντιμετωπίσει και τον Δημοσθένη που έχει βάλει σκοπό να «κατακτήσει» τη Μάνη κι αυτό είναι κάτι που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τις αρχές. Όλα κρέμονται από μια πολύ λεπτή κλωστή…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ