Η Γη της Ελιάς: Δημήτρης και Κωνσταντίνος κάνουν τον επόμενο φόνο τους!

525

Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση στο πρόγραμμα του MEGA

Δημήτρης και Κωνσταντίνος κάνουν τον επόμενο φόνο τους!

Ας τα πάρουμε όλα όμως από την αρχή. Νωρίτερα ο Μάνος και ο Ισίδωρος έχουν ένα έντονο διάλογο σχετικά με την Αντιγόνη και τα παντρολογήματα του πρώτου: «Δεν θα φύγεις πριν σου πω αυτό που θέλω! Τι σε έπιασε και πήγες να πεις στη Χάιδω ότι παντρολογιέσαι;

Ήρθε εδώ και μου ζήταγε τον λόγο! Είδα κι έπαθα να την ηρεμήσω..» Ο Μάνος απαντάει σε ανάλογο ύφος κι ο πρωινός καυγάς συνεχίζεται: «Δεν δίνω δεκάρα! Εγώ της το ξεκαθάρισα και τέλειωσε αυτό το θέμα! Αυτό ήταν; Να φύγω τώρα;»

Ο Ισίδωρος τότε επαναφέρει το θέμα σχετικά με την Αντιγόνη: «Να ξέρεις ότι στο θέμα της Αντιγόνης δεν κάνω πίσω! Θα τη φέρω εδώ να μείνει και καλά θα κάνεις να το δεχτείς!» Ο Μάνος όμως λέει πως όσο είναι αυτός εκεί αυτή δεν θα πατήσει το πόδι της, δεν θα παραχωρήσει το σπίτι του και θα της σπάσει τα νεύρα. «Ε, τότε να φύγεις! Έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό παντρεύεσαι!

Γιατί δεν πας να μείνεις με την ξεβράκωτη; Φοβάσαι μη την εκθέσεις; Πήγαινε να μείνεις μαζί της!»

Αργότερα, μέσα στη μέρα, ο Ισίδωρος θα τηλεφωνήσει έξαλλος στον Κωνσταντίνο για να του πεί ότι θέλει να τα πούνε από κοντά γιατί ο Μάνος τον έχει εκνευρίσει και του έχει σπάσει τα νεύρα.

Ο Κωνσταντίνος όμως δεν είναι σε θέση για κουβέντα γιατί έχει δουλειά και του κλείνει το τηλέφωνο. Δεν το κλείνει όμως καλά (σταθερό τηλέφωνο), κι αυτό έχει παραμείνει ανοιχτό με τον Ισίδωρο να μπορεί να παραμένει στη γραμμή και να ακούει την παρακάτω συνομιλία:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Έχω βρει έναν γέρο με προβλήματα υγείας.. Κάνει ινσουλίνη και έχει τρία ακίνητα στη Σπάρτη.

ΚΩΝ/ΝΟΣ Ωραία. Προχώρα το, όπως με τους άλλους. Αλλά να γράψει πρώτα τα ακίνητα. Ποια κοπέλα έχουμε να τους στείλουμε για να τον φροντίζει;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Αυτή τη δικιά σου.. είναι τσακάλι…

ΚΩΝ/ΝΟΣ Δεν κάνει αυτή! Άστο, θα το ψάξω εγώ.. Μου έχουν συστήσει μια.. Δεν πρέπει να τον «καθαρίσει» όμως με το που θα την προσλάβει.. Αν τα κακαρώσει αμέσως θα την υποπτευθούν….ορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση στο πρόγραμμα του MEGA.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ