Η Γη της Ελιάς: Δημοσθένης και Ισίδωρος θανάσιμοι εχθροί

214

Ο Δημοσθένης και ο Ισίδωρος γίνονται θανάσιμοι εχθροί και ανταλλάζουν βαριές κουβέντες, στην γη της ελιάς. Ο ισχυρός αυτός άντρας, έρχεται στη Μάνη για να χτίσει τη ζωή του από το μηδέν. Συνεργάζεται με τον Κωνσταντίνο για να “αναστήσουν” το κύκλωμα και μάχεται να γίνει “κομμάτι” της Αρεόπολης.

Μαζί με την σύζυγό του, την Ασπασία, φτάνουν στην πόλη και ετοιμάζουν το σπίτι τους. Καθώς αυτό χρειάζεται κάποιες εργασίες, η Ασπασία μένει προσωρινώς στην Αρετή. Ο Κωνσταντίνος υποδέχεται το αφεντικό του με χαρά και ξεκινούν τις διαπραγματεύσεις.

Ο Δημοσθένης του ανακοινώνει πως θα μείνει στη Μάνη μόνιμα. Για να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του, πρέπει να δικτυωθεί. Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό TV και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, ανακοινώνει πως θα βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος της Μάνης.

Ο Ισίδωρος γίνεται έξαλλος και ζητάει από τον Δημοσθένη να λογαριαστούν, στην γη της ελιάς. Όλη η πόλη χαιρετάει αυτόν σαν δήμαρχο, δε γίνεται να έρθει κάποιος να του πάρει την θέση έτσι ξαφνικά. Οι δύο άντρες γίνονται θανάσιμοι εχθροί, με αποτέλεσμα να ξεκινάει ένας ατελείωτος πόλεμος, με στόχο την… δόξα! Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ