Η Γη της Ελιάς: Είναι αίμα μου – Σε σοκ ο Στάθης

1531

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές αφού ο Στάθης είναι σε σοκ – Είναι αίμα μου

Όσο ο καιρός περνάει ο Φίλιππος δένεται ολοένα και περισσότερο με την Ειρήνη. Παρά τις προειδοποιήσεις της Χάιδως και της Βασιλικής να χαλαρώσει λίγο για να μην βγει το μυστικό τους στο φως, εκείνος αναπτύσσει αδελφική αγάπη που τον οδηγεί στα άκρα για να την προστατέψει.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Όπως έχουμε παρακολουθήσει ο Φίλιππος νοιάζεται πραγματικά για την Ειρήνη και δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στον κίνδυνο που υπάρχει να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Η Ειρήνη από την πλευρά της που εξακολουθεί να μην γνωρίζει τίποτα, νιώθει πολύ κοντά του, του εκμυστηρεύεται σχεδόν όλα της τα μυστικά, τους φόβους της και την πικρία της για την οικογένειά της και κυρίως για τον πατέρα της. Την ίδια ώρα, ο Φίλιππος αισθάνεσαι πως πρέπει να την προστατέψει σαν αδερφός και μάλιστα ακόμα και στην προσωπική της ζωή.

Έτσι λοιπόν βρίσκει τον Λεωνίδα και τον ρωτά στα ίσα: «Θέλω να μου πεις για την Ειρήνη. Τί αισθάνεσαι ρε φίλε για αυτή; Περνάς την ώρα σου ή βλέπεις σοβαρά την σχέση σας;», του λέει κι εκείνος ξαφνιάζεται: «Γιατί ρωτάς; Δεν καταλαβαίνω…Τέλος πάντων δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί. Πάντως μια χαρά περνάμε. Το κορίτσι σου είπα παρά την ηλικία της είναι φωτιά», του απαντά και ο Φίλιππος γίνεται πυρ και μανία. «Εντάξει το κόβεις τώρα; Σε ρωτάω γιατί η Ειρήνη είναι ευαίσθητη και ταλαιπωρημένη. Είναι κρίμα να την κοροϊδεύεις», του τονίζει.

Στο μεταξύ, η Ειρήνη που έχει βρει συμπαράσταση στο πρόσωπο του Φίλιππου του λέει τα παράπονα της: «Δεν αντέχω πια εκεί μέσα. Η μάνα μου είναι σα να μην υπάρχει για μένα και ο πατέρας μου δε με αφήνει να πάρω ανάσα. Συνέχεια φωνές και απαγορεύσεις. Φοβάμαι να βγω μη με δει, μην το μάθει», του ομολογεί. Ο Φίλιππος αρχίζει να ανησυχεί για την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι της και ξεσπά: «Τί άνθρωπος ρε είναι αυτός; Πώς μπορεί να το κάνει αυτό στο παιδί του; Δεν αντέχω άλλο να την βλέπω έτσι, μου ‘ρχεται να τον σκοτώσω» φωνάζει.

Ο Στάθης που τον βλέπει εξοργισμένος απορεί: «Φίλιππε ώπα τι νεύρα είναι αυτά; Ωραία η Ειρήνη καταπιέζεται καταλαβαίνω να μην το βρίσκεις σωστό αλλά τι σε νοιάζει εσένα και αντιδράς έτσι; Σε βρίσκω κάπως υπερβολικό. Τί ζόρι τραβάς με το Δημοσθένη;», τον ρωτά κι εκείνος πάνω στον θυμό του του αποκαλύπτει τι είναι αυτό που τον κάνει να ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την νεαρή. «Πώς να μην με νοιάζει ρε Στάθη; Η Ειρήνη είναι αδερφή μου, αίμα μου», του λέει, αφήνοντας τον άφωνο.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 126-127-128-129-130 (Περίληψη και φωτογραφίες)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΙΣΙΔΩΡΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΞΑΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΛΥΝΕΙ ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ Ο ΕΝΟΧΟΣ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΧΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΜΥΡΤΑΛΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΡΟΟΠΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ