Η Γη της Ελιάς – Έξαλλη η Αθηνά: «Ιάκωβος Βρεττάκος, τέλος!» (video)

116

Η σχέση της Αθηνάς και του Ιάκωβου στην σειρά Η Γη της Ελιάς ανήκει πια στο παρελθόν και οι δυο ήρωες θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους από δω και στο εξής. Μπορεί το τελευταίο καιρό το ζευγάρι να ήταν πολύ καλά μεταξύ τους, τα προβλήματα όμως δεν άργησαν να έρθουν με αποτέλεσμα να έρθει και η οριστική ρήξη στην σχέση τους.

Τι θα δούμε σήμερα 21/6 στην Γη της Ελιάς;

Ο Λυκούργος δεν πείθεται από τις δικαιολογίες που προβάλλει ο Ιάκωβος για την απόφασή του να φύγει μόνιμα για την Ισπανία. Μαζί με τον Στάθη παλεύουν να καταλάβουν τι τον ώθησε σε αυτή την επιλογή.

Οι ετοιμασίες του γάμου της Βασιλικής και του Φίλιππου συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς. Μια ατυχία στην ανακαίνιση του σπιτιού του Κωνσταντίνου αναγκάζει την Εύα να γυρίσει εσπευσμένα στη Μάνη, χωρίς όμως να ειδοποιήσει τον Στάθη.

Η Γη της Ελιάς | Τρίτη 21/6 21:00 (trailer)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Η Μαργαρίτα προθυμοποιείται να μεσολαβήσει για να τα ξαναβρούν η Αθηνά και ο Ιάκωβος στην σειρά Η Γη της Ελιάς, αλλά η Αθηνά, θυμωμένη από τη συμπεριφορά του, αρνείται οποιαδήποτε επαφή μαζί του. Παράλληλα, οι καβγάδες ανάμεσα σε αυτήν και τον Δημήτρη δίνουν και παίρνουν. Η συνέχεια απόψε το βράδυ στις οθόνες μας…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ