Η Γη της Ελιάς: Εμμονή και εξάρτηση ανάμεσα στον Ορέστη και την Ασπασία

203

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την εμμονή και εξάρτηση ανάμεσα στον Ορέστη και την Ασπασία.

Ο Ορέστης αποκτά εμμονή με την Ασπασία παίρνει τη θέση του Κίμωνα μετά την αποκάλυψη της αλήθειας. Ο Δημοσθένης λυγίζει από τύψεις. Μια περίεργη ιστορία θα αναπτυχθεί στην νέα σεζόν της σειράς Η γη της ελιάς ανάμεσα στον Ορέστη και την Ασπασία, μετά την αποκάλυψη πως εκείνος έχει την καρδιά του Κίμωνα.

Όπως όλοι είδατε στο τρέιλερ του νέου κύκλου της σειράς του mega γη της Ελιάς, ο Ορέστης αποκαλύπτει στην Ασπασία και τον Δημοσθένη πως εκείνος είναι που έχει την καρδιά του νεκρού γιου τους. Όλα θα αρχίσουν μετά την αποκάλυψη στη Δήμητρα, η οποία απομακρύνεται από εκείνον καθώς νιώθει τρομακτική αυτήν την σύμπτωση.

Παράλληλα τον συμβουλεύει να μιλήσει με την οικογένεια Καπερνάρου: Το σωστό είναι να τους μιλήσει ανοιχτά! Μπαινοβγαίνει σπίτι τους και θα ήταν τίμιο από την πλευρά σου να το κάνεις, του λέει. Στο μεταξύ στο σπίτι του Δημοσθένη επικρατεί αναστάτωση μετά την αποκάλυψη πως η Ειρήνη δεν είναι δικό του παιδί.

Η εν λόγω κατάσταση έχει προκαλέσει ένταση και θυμό και κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει. Ο Ορέστης ακολουθώντας την συμβουλή της Δήμητρας πηγαίνει στο σπίτι τον Καπερνάρων αποφασισμένος να μιλήσει για όλα.

Θέλω να σας μιλήσω για κάτι σοβαρό τους λέει κι εκείνοι τον κοιτάζουν και αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Πες μας αγόρι μου τι συμβαίνει τον ρωτάει η Ασπασία και τότε εκείνος ανοίγει το πουκάμισο και δείχνει την τομή.

Τι είναι αυτό; τον ρωτάει η Ασπασία και εκείνος απαντάει Ήμουν έτοιμος να πεθάνω, όταν τελικά ο θάνατος ενός άλλου ανθρώπου έσωσε τη δική μου ζωή, τους λέει.

Δημοσθένης και Ασπασία παγώνουν στην θέα και δεν είναι σίγουροι αν είναι αλήθεια αυτό που κατάλαβαν. Εσύ έχεις την καρδιά του Κίμωνα μου; ρωτάει με δάκρυα η Ασπασία και ο Ορέστης της γνέφει καταφατικά. Εκείνη πέφτει στην αγκαλιά του και εκείνος την πιάνει τρυφερά.

Ο Δημοσθένης σοκάρεται, λυγίζει και ξεσπάει σε λυγμούς νιώθει τύψεις που είχε προσπαθήσει την αρχή να σκοτώσει τον Ορέστη, καθώς με την αποκάλυψη αυτή θα ήταν σαν να είχε σκοτώσει το παιδί του. Από την άλλη άνοιξε ξανά μέσα του η πληγή που λέγεται Κίμωνας και οι τύψεις για τη δολοφονία του γιου του τον κυριεύουν.

Η Ασπασία έχοντας πια μάθει αυτό που ήθελε περισσότερο από ποτέ γαντζώνεται πάνω στον Ορέστη και του συμπεριφέρεται σαν να είναι ο Κίμωνας. Τον έχει και του συμπεριφέρεται σαν γιο της και τον βάζει εντελώς στη ζωή και την καθημερινότητά της.

Η ψυχολογία της είναι διαλυμένη ιδιαίτερα με τα σκηνικά που έχουν συμβεί με την Ειρήνη και ο ερχομός του Ορέστη στην ζωή της είναι σαν μάννα εξ ουρανού για εκείνη. Από την άλλη και ο Ορέστης αρχίζει να μπαίνει στη θέση του Κίμωνα και βλέπει στην Ασπασία τη μάνα που δεν είχε ποτέ.

Μεταξύ τους αρχίζει να δημιουργείται μια εμμονή και μια εξάρτηση κάτι που ο Δημοσθένης αντιλαμβάνεται και προσπαθεί έγκαιρα να αφυπνίσει την Ασπασία:

Σύνελθε, Ασπασία! Την καρδιά του Κίμωνα έχει, δεν είναι ο Κίμωνας. Μην προσπαθείς να τον κάνεις σαν το γιο μας, δεν πρόκειται να πάρει τη θέση του ποτέ, γι’ αυτό κόψε τα πολλά πολλά μαζί του, της λέει αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει:

Μέσα του χτυπάει η καρδιά του Κίμωνα μου και μου λες να μην τον βλέπω σα κορόνη μου; Ο Ορέστης θα έρχεται οπότε και όταν το θέλει και δε θα με κάνεις εσύ να τον χάσω κι αυτόν απ’ τη ζωή μου.

_______________________________________________________________

Γη της Ελιάς | Το συγκλονιστικό trailer του γ’ κύκλου

_________________________________________________________________

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ