Η Γη της Ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική γίνονται ζευγάρι

1138

Παρακολουθώντας τα επεισόδια της νέας σειράς του Mega, Η Γη της Ελιάς, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και καταιγιστικές. Σύμφωνα με το MYtv, ένα νέο ειδύλλιο θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Ο Φίλιππος και η Βασιλική είναι ένα ζευγάρι που σίγουρα δεν περιμένουμε να δούμε μαζί στο σίριαλ Η Γη της Ελιάς και ο λόγος φυσικά είναι η αναζωπύρωση μιας παλιάς βεντέτας ανάμεσα στις οικογένειες τους. Οι δυο τους στα επόμενα επεισόδια όμως θα έρθουν αρκετά κοντά.

Ένας απαγορευμένος έρωτας ξεκινάει

Η παλιά βεντέτα δύο οικογενειών στην Μάνη επανέρχεται ξανά μετά τον τραγικό θάνατο της Στέλλας και του Πέτρου Στεφανέα. Η Χάιδω Στεφανέα πιστεύει πως πίσω από αυτή την φρικτή δολοφονία κρύβεται η οικογένεια Καρπενάρου. Η εκδίκηση για την οικογένεια Στεφανέα είναι μονόδρομος με τον Φίλλιπο, τον γιο της Χάιδως να πυροβολεί τον Στέφανο Καπερνάρο με σκοπό να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της αδερφής του και του πατέρα του. Μπορεί ο Στέφανος να κατάφερε να ζήσει αλλά από την άλλη πλευρά η Χάιδω διψάει για εκδίκηση και δεν θα ησυχάσει αν δεν πάρει το αίμα της πίσω.

Ο Φίλιππος και η Βασιλική, η μικρή κόρη της οικογένειας Καπερνάρου θα έρθουν αρκετά κοντά στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς. Ένας έρωτας απαγορευμένος αφού οι δύο οικογένειες αυτές βρίσκονται σε μια βεντέτα δίχως τελειωμό και συμφιλίωση. Οι γονείς των δυο παιδιών θα κάνουν ότι μπορούν για να μην είναι ποτέ μαζί αυτοί οι δυο, η έλξη όμως των δυο παιδιών θα είναι έντονη και δυνατή και παρόλο τα εμπόδια και τις δυσκολίες γίνονται ζευγάρι.

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega, Η Γη της Ελιάς, είναι καταιγιστικές και οι ανατροπές θα είναι πολλές. Ωστόσο ένα νέο ειδύλλιο όλα δείχνουν πως θα ξεκινήσει σύντομα, ανάμεσα στον Φίλιππο και την Βασιλική.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ