Η Γη της Ελιάς: Η αδερφή του Δημήτρη ζητά εκδίκηση για τον θάνατό του

230

Ο β΄ κύκλος της σειράς, Η Γη της Ελιάς, έρχεται τον Σεπτέμβρη στο Mega και μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, Νέες ιστορίες, νέοι χαρακτήρες και νέοι ρόλοι έρχονται στο προσκήνιο κάνοντας την μεγάλη ανατροπή. Μια γυναίκα αράχνη έρχεται στην Μάνη, η αδερφή του Δημήτρη, ζητώντας εκδίκηση για τον θάνατο του, στην σειρά Η Γη της Ελιάς.

Η αδερφή του Δημήτρη έρχεται στην Μάνη και ζητά εκδίκηση

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, στην Μάνη εμφανίζεται η αδερφή του Δημήτρη. Μια γυναίκα αδίστακτη που κανείς δεν γνώριζε την ύπαρξή της. Η ίδια θα εμφανιστεί στην δίκη της Αθηνάς σαν πολιτική αγωγή έχοντας μάλιστα προσλάβει έναν σκληρό και αδυσώπητο δικηγόρο, με τον οποίο ο Λυκούργος θα δώσει σκληρή μάχη με σκοπό να λάμψει η αλήθεια.

Η αδερφή του Δημήτρη έχει έναν και μόνο στόχο, που αυτός δεν είναι άλλος από το να εκδικηθεί την Αθηνά καθώς πιστεύει πως αυτή σκότωσε τον αδερφό της. Ο ρόλος της όμως κρύβει και άλλα σκοτεινά μυστικά τα οποία θα αποκαλυφθούν στην συνέχεια.

Τέλος, όσον αφορά την ηθοποιό, η οποία θα υποδυθεί την αδερφή του Δημήτρη στην σειρά Η Γη της Ελιάς, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από την παραγωγή. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια γυναίκα που θα απασχολήσει κατά πολύ το τηλεοπτικό κοινό.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ