Η Γη της Ελιάς: Η Άννα τσακίζει τον Πότη – Ένταση στο καφενείο

433

Η Άννα κάνει πάλι το θαύμα της, με αποτέλεσμα ο Πότης να έρχεται σε δύσκολη θέση, στην γη της ελιάς. Οι δύο φίλοι έχουν έναν κοινό κώδικα και μιλούν ο ένας στον άλλον ευθέως, χωρίς ντροπές κι ενδοιασμούς. Το ίδιο θα κάνει κι αυτή τη φορά η Άννα, λέγοντας την γνώμη της, όσο σκληρή κι αν ακούγεται.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πότης γνωρίζει την Αλκμήνη. Η νεαρή χημικός έρχεται στη Μάνη, για να στηρίξει τη νέα επιχείρηση της Μυρτάλης και της Ισμήνης. Χάρη στην ευστροφία της, η εταιρεία πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Όλοι στη Μάνη συζητούν για τη νέα αυτή άφιξη, με την Αλκμήνη να αφήνει θετικές εντυπώσεις. Ο Πότης την αντικρίζει και γοητεύεται από την εμφάνιση και το ταπεραμέντο της. Θέλει να την προσεγγίσει, να μάθει περισσότερα για εκείνη..

Η Άννα βλέπει πως ο Πότης αρχίζει να τρέφει ελπίδες για την Αλκμήνη και του ζητάει να απομακρυνθεί, στην γη της ελιάς. Συγκεκριμένα, του τονίζει πως δεν έχει καμία ελπίδα να είναι μαζί της και του κόβει τα φτερά.

Ο Πότης, αν και θυμωμένος με όσα ακούει, σκέφτεται πως η φίλη του ίσως έχει δίκιο. Κρατά τις αποστάσεις του και συνεχίζει να ονειρεύεται…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ