Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά θέλει να υιοθετήσει την μικρή Αγγελική

407

Η κατάσταση με την μικρή Αγγελική χειροτερεύει. Μετά τον θάνατο της Φανής, η οικογένεια Βρεττάκου δυσκολεύεται να την πάρει στη Μάνη. Η μικρή αναγκάζεται να μπει σε ίδρυμα, με την παιδοψυχολόγο να παλεύει να παρηγορήσει την ίδια, αλλά και τον Ισίδωρο.

Εκείνος ζητάει από την Αντιγόνη να αναλάβει την ευθύνη της ως μητέρα. Το παιδί αυτό κλείνεται σε ίδρυμα και χάνει την όρεξή του. Οι υπεύθυνες του ιδρύματος ενημερώνουν την οικογένεια πως η μικρή δεν είναι καλά, πως δεν τρώει και δεν παίζει με τα άλλα παιδάκια.

Τότε, η Αθηνά που γνωρίζει την ιστορία, αποφασίζει να υιοθετήσει την μικρή Αγγελική, στην γη της ελιάς. Ενημερώνει τον Ισίδωρο πως θα ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, για να αναλάβει αυτό το παιδί, για να το “σώσει”.

Όλοι είναι πολύ χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη. Η μικρή Αγγελική θα καταφέρει να βρει ένα σπίτι, αργά ή γρήγορα. Μόνο που ο Ισίδωρος δεν είναι ικανοποιημένος. Γιατί να πει ξανά μία άλλη γυναίκα “μαμά”, τη στιγμή που η πραγματική της μητέρα θα ζει δίπλα της…

Η Αθηνά δέχεται να βοηθήσει και κινεί τις διαδικασίες για να κρατήσει την μικρή Αγγελική στην αγκαλιά της, στην γη της ελιάς. Βέβαια, αυτό απαιτεί μεγάλη υπομονή. Η αίτηση υιοθεσίας επεξεργάζεται και όλοι περιμένουν με τεράστια αγωνία.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ