Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη εκδικείται τον Φίλιππο με σύμμαχο την Αρετή

68

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Ειρήνη εκδικείται τον Φίλιππο με σύμμαχο την Αρετή.

Όπου εκδίκηση, η Αρετή από πίσω άλλωστε!!!

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Η κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα ότι ο Φίλιππος δεν γυρίζει καν να την κοιτάξει και αποφασίζει να τον εκδικηθεί με το χειρότερο τρόπο και να τον εκθέσει παντού. Ενώ ο Φίλιππος από την αρχή της είχε κόψει το βήχα συνεχίζει να τον φλερτάρει και μάλιστα πλέον χωρίς ντροπή.

Τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση μπροστά στην Βασιλική. Σύμφωνα με το TV24, η κοπέλα όμως έχει κι άλλα προβλήματα συμπεριφοράς όπως θα δούμε αρκετά αργότερα. Μία περίεργη πτυχή του χαρακτήρα της θα αποκαλυφθεί καθώς μπαίνει σε ένα κατάστημα και κλέβει ένα προϊόν πολύ μικρής αξίας.

Όσο για τον Φίλιππο όπως όλα δείχνουν της έχει γίνει έμμονη ιδέα. Συνεχίζει να τον πλευρίζει για άλλη μία φορά. Ο Φίλιππος που έχει φτάσει πια στα όρια του προκειμένου να απαλλαγεί από εκείνη την προσβάλει πολύ άσχημα.

“Δεν ντρέπεσαι; Δεν έχεις τσίπα πάνω σου; Έχεις το θράσος και συνεχίζεις αυτό που κάνεις χωρίς να σκεφτείς κανέναν; Ούτε την βασιλική που είναι ξαδέρφη σου! Μην ξαναπατήσεις εδώ. Βρες μια δικαιολογία, δε με νοιάζει και μην ξανά εμφανιστείς μπροστά μου.” της ξεκαθαρίζει.

Η ειρήνη όμως αντί να βάλει μυαλό πεισμώνει ακόμα περισσότερο και θυμώνει μαζί του. “Καλά θα δεις τι θα πάθεις.” μονολογεί και αποφασίζει να τον εκδικηθεί έχοντας φτιάξει ένα σατανικό σχέδιο στο μυαλό της για να εκθέσει το Φίλιππο στα μάτια της Βασιλικής και γενικότερα σε όλους.

Δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει την στενή πολιορκία στον αγανακτισμένο Φίλιππο ο οποίος είναι πολύ ενοχλημένος αλλά δεν μπορεί να πει κάτι στην Βασιλική. Το σχέδιο της Ειρήνης αρχίζει από την κακιά πεθερά. Πηγαίνει λοιπόν στην Αρετή και εξομολογείται, “θεία θέλω να σου πω κάτι. Ο Φίλιππος, ο άντρας της Βασιλικής, με γλυκοκοιτάζει.

Τί δηλαδή με γλυκοκοιτάζει; Μου την έχει πέσει κανονικά πίσω απ’ την πλάτη της Βασιλικής και δεν ξέρω τι να κάνω.” ισχυρίζεται και η Αρετή άλλο που δεν θέλει να βγάλει το Φίλιππο σκάρτο.

Την ίδια στιγμή η Ειρήνη νιώθει παραγκωνισμένη. Είχε κάνει μία ακόμα απέλπιδα προσπάθεια να προσεγγίσει το Φίλιππο η οποία πέφτει στο κενό και από τότε αποφασίζει να τον εξοντώσει με ψέματα και στημένες φωτογραφίες.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ