Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία μαθαίνει για το νέο έρωτα του Στάθη

5819

Η νέα γνωριμία του Στάθη Καπερνάρου θα μας απασχολήσει στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς «Η Γη της Ελιάς» και θα αναστατώσει την Ιουλία.

Η εμφάνιση της Εύας Δήμα (την οποία υποδύεται η Χρύσα Παππά) στην Αρεόπολη φέρνει νέες τροπή στη ζωή του Στάθη, ο οποίος στο πρόσωπο της βλέπει το νέο του μεγάλο έρωτα μετά την Ιουλία, στην Γη της Ελιάς.

Να θυμίσουμε ότι η Εύα ήρθε από την Αθήνα στη Μάνη, καθώς κληρονόμησε κάτι χωράφια στο Πόρτο Κάγιο από τη Μανιάτισσα γιαγιά της. Η ίδια γοητευμένη από την περιοχή σκοπεύει να μείνει μόνιμα στην κωμόπολη και να κατασκευάσει μια σύγχρονη τουριστική μονάδα. Η Εύα γνωρίζεται τυχαία με τον Στάθη ο οποίος προσφέρεται να τη βοηθήσει. Η συνέχεια είναι ανατρεπτική και για τους δύο καθώς αναπτύσσεται μεταξύ τους ένας σφοδρός έρωτας.

Το ειδύλλιο Εύας – Στάθη συζητιέται σε όλη την Αρεόπολη και φυσικά το νέο φθάνει και στα αυτιά της Ιουλίας η οποία δείχνει να ξαφνιάζεται. Δεν πιστεύει ότι ο άνθρωπος που μέχρι πριν λίγο καιρό την πολιορκούσε στενά και της ζητούσε να «χαλάσει» το γάμο της με το Γιώργη, βρίσκεται στο πλάι άλλης γυναίκας και είναι μάλιστα και τρελά ερωτευμένος μαζί της.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ