Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη στα χέρια μανιακού δολοφόνου

562

Στιγμές αγωνίας θα ζήσει η Ισμήνη στα νέα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», καθώς μανιακός δολοφόνος εισβάλει το σπίτι της και της βάζει το μαχαίρι στο λαιμό.

Αντιμέτωπη με το θάνατο η Ισμήνη

Άγνωστος άντρας που έχει καλυμμένο το πρόσωπό με κουκούλα μπαίνει στο σπίτι της Ισμήνης και την απειλεί κρατώντας ένα μαχαίρι. Καθώς εκείνη κάνει προσπάθειες να ξεφύγει, εκείνος την τραυματίζει. Την ίδια στιγμή εμφανίζεται ο Χρήστος και έτσι ο μανιακός άντρας τρέχει να ξεφύγει.

Η πρώτη σκέψη που περνά από το μυαλό της έντρομης Ισμήνης είναι ότι αυτό που έγινε έχει να κάνει με το παρελθόν του Κωνσταντίνου. Ο Κωνσταντίνος τρομοκρατημένος και εκείνος από αυτό που πέρασε η γυναίκα του, πηγαίνει στον Δημοσθένη και τον απειλεί ότι θα τον σκοτώσει αν ξαναπλησιάσει την οικογένεια του, ενώ εκείνος αρνείται κάθε ανάμειξη.

Σκεπτόμενος ο Κωνσταντίνος τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή την επίθεση μιλάει με τον Λυκούργο. Ενώ αργότερα μαθαίνει ότι ο αδελφός του άγνωστου που επιτέθηκε στην Ισμήνη βρίσκεται στη φυλακή με τον πρώην σύζυγο της.

Έτσι ο Λυκούργος λέει στον Κουράκο τις πληροφορίες που μάθανε και το δολοφονικό σχέδιο του Σάββα και στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», μαζί με την Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο αποφασίζουν να τον κυνηγήσουν για την άρση της πατρότητας της Αιμιλίας, η οποία θα πάρει το επίθετο του Κωνσταντίνου.

_________________________________________________________________

Δείτε το τρέιλερ

Η Γη της Ελιάς | ΠΡΕΜΙΕΡΑ | Κυριακή 24/9 21:00 (trailer)

_________________________________________________________________

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ