Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα μπλεγμένη με τον υπόκοσμο

503

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως η Μαργαρίτα είναι μπλεγμένη με τον υπόκοσμο.

Μετά τον χαμό του Αλέξη της, η Μαργαρίτα έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή της Θεοδώρας, προσπαθώντας να την βοηθήσει να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

Η γλυκιά κοπέλα αυτή, που μετά την απώλεια των γονιών της βρήκε στη στοργή της Μαργαρίτας την αγάπη που της έλειπε, ζει τώρα μαζί της, δημιουργώντας μια αμοιβαία φροντίδα και αγάπη.

Η Μαργαρίτα αισθάνεται εξαιρετικά τυχερή που έχει στο σπίτι της μια τόσο ανεξάντλητη πηγή υποστήριξης, η οποία αντιμετωπίζει με επιτυχία ό,τι προκύπτει.

Κάθε φορά που η Θεοδώρα προετοιμάζεται να βγει από το σπίτι, η Μαργαρίτα, αποφεύγοντας να την δει θλιμμένη, της λέει: «Θεοδώρα μου, να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα». Από την πλευρά της, η Θοδώρα προσπαθεί να την καθησυχάσει, τονίζοντας συνεχώς πόσο πολύ την αγαπά και τη σκέφτεται.

Τι σχέση έχει όμως η Θεοδώρα με την επίθεση της Μαργαρίτας; Η Θεοδώρα είχε ένα ένοχο παρελθόν που δυστυχώς ακόμα την κυνηγά. Με αποτέλεσμα να βρίσκεται μπλεγμένη ακόμα και η Μαργαρίτα σε αυτό.

_________________________________________________________________

Δείτε το τρέιλερ

Η Γη της Ελιάς | ΠΡΕΜΙΕΡΑ | Κυριακή 24/9 21:00 (trailer)

_________________________________________________________________

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ