Η Γη της Ελιάς: Καυτές σκηνές στην πισίνα για Μυρτάλη και Αλέξη

356

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς του MEGA με όλους τους χαρακτήρες να μπλέκονται σε επικίνδυνα μονοπάτια. Μία από αυτούς η Μυρτάλη, η οποία έχει αρχίσει να αποκτά ερωτικά συναισθήματα για τον Αλέξη, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφεύγει στη «Γη της Ελιάς».

Το MEGA πριν λίγες μέρες έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο, το οποίο είναι γεμάτο με ανατροπές. Έρωτες, πάθη και δολοφονίες έρχονται στη συνέχεια της σειράς με τους πρωταγωνιστές να κινδυνεύουν.

Πιο συγκεκριμένα, η Μυρτάλη ενδίδει στους πόθους της και περνάει καυτές ερωτικές νύχτες με τον Αλέξη στη «Γη της Ελιάς». Μετά το παθιασμένο τους φιλί στον γάμο της Βασιλικής, η κοπέλα δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό της. Ξέρει ότι είναι λάθος, αλλά δεν μπορεί να τον διαγράψει.

Ο Αλέξης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού το σύμβολο του πόθου του επιτέλους του έδωσε σημασία. «Κάποτε σε φοβόμουν», ομολογεί η Μυρτάλη στον Αλέξη λίγο πριν οι δυο τους περάσουν ένα ερωτικό βράδυ στην πισίνα, όπως βλέπουμε στο νέο τρέιλερ της σειράς.

Η κατάσταση, όμως, γρήγορα θα ξεφύγει, αφού η Μυρτάλη θα μπλέξει σε ένα ερωτικό τρίγωνο με πρωταγωνίστρια την ίδια. Θα βρεθεί ανάμεσα στον Χρήστο και τον Αλέξη. Αυτό που, όμως, ξεχνάει εξαιτίας των παρορμητικών της ενστίκτων, είναι ότι ο Αλέξης είναι επικίνδυνος και ο Χρήστος δε θα είναι ποτέ ασφαλής, αν μάθει ότι η Μυρτάλη τον διεκδικεί.

Η συνέχεια της «Γης της Ελιάς» έρχεται τον Σεπτέμβριο στο MEGA για να μας καθηλώσει. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς | Β’ Κύκλος | Έρχεται

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ