Η Γη της Ελιάς: Και 4η σεζόν η σειρά του Μega

987

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε και 4η σεζόν η σειρά του Μega.

Με πολλές ανατροπές θα συνεχιστεί ο ρόλος του Δημοσθένη Καπερνάρου στη «Γη της Ελιάς». Ουκ ολίγοι «φαν» της σειράς αναρωτιούνται κάθε τόσο στα social media πότε θα αποκαλυφθεί ο πραγματικός του ρόλος.

Οι τελευταίες πληροφορίες συνδέουν την εξέλιξη αυτή (δηλαδή την αποκάλυψη του πραγματικού ρόλου του Δημοσθένη) με το αν η σειρά συνεχιστεί και για 4η σεζόν.

Ναι καλά διαβάσατε. Πρόθεση των υπευθύνων της παραγωγής είναι η σειρά να συνεχιστεί και για 4η σεζόν. Κάτι τέτοιο βέβαια θα αποφασιστεί γύρω στο Γενάρη και θα εξαρτηθεί φυσικά από την μέχρι τότε απήχηση του τρίτου κύκλου στο τηλεοπτικό κοινό.

Σε περίπτωση λοιπόν που παρθεί απόφαση για 4ο κύκλο θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρη η συμμετοχή του Κούλλη Νικολάου (ως Δημοσθένη Καπερνάρου σ’ ολόκληρο τον τρίτο κύκλο).

Σε διαφορετική περίπτωση, σύμφωνα με το youfly.com, ο ρόλος του Δημοσθένη θα αποκαλυφθεί λίγο πριν το τέλος του τρίτου κύκλου.

Η Γη της Ελιάς | Γ’ Κύκλος | Έρχεται τον Σεπτέμβριο

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ